Helpende of Helpende plus (24 uur)

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij representatief en sta je open voor andermans mening, ben jij een teamspeler, gedreven en enthousiast? Wil jij belevingsgerichte zorg leveren? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar miranda.vangurp@zeeuwswoongenot.nl
Je kunt solliciteren tot 15 oktober 2019.

Functie-eisen

Zeeuws Woongenot is een particuliere woonvorm in Middelburg waar voornamelijk mensen wonen met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen en verpleeghuiszorg nodig hebben.

Wij staan voor luxe, kwaliteit, kleinschaligheid en veel persoonlijke aandacht en leveren zorg waar wij allen achter staan: minimaal één medewerker voor vier bewoners, gelijkheid, openheid en humor vinden wij een fijne manier om met elkaar om te gaan.

Je zult komen te werken in een prachtige villa, gelegen aan het Toorenvliedt park, in een gezellig team waarin we proberen een familiaire sfeer te creëren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een andere manier van zorg, zoals zorg bedoeld is. In een huiselijke sfeer waar bewoners en personeel zich thuis voelen. We werken met een missie en visie waardoor we ons kunnen onderscheiden.
Kijk op onze website www.zeeuwswoongenot.nl voor meer informatie


Vacaturenummer 311568

Zeeuws Woongenot

t.a.v. Ronald de Feijter
J.V.Sprengerlaan 5
4335SJ MIDDELBURG