Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeugdbeschermer (28-36 uur per week)

Standplaats: Middelburg

 • Aantal uren: 32
 • Opleidingsniveau: HBO

Jij bent het vaste aanspreekpunt in de hulpverlening. Tijdens het eerste huisbezoek maak je kennis met het gezin, bespreek je wat er thuis speelt en maak je veiligheidsafspraken met elkaar. Vervolgens overleg je intern multidisciplinair over de aanpak en stel je met de ouders en kinderen een gezinsplan op. Je schakelt de best passende hulp in en houdt toezicht op de voortgang en kwaliteit hiervan. Je organiseert overleggen met professionals – zoals hulpverlenende instanties, wijkteams en agenten – én werkt samen met het sociale netwerk van het gezin. Je wordt hierbij ondersteund door een deskundig team van collega’s, gedragswetenschappers, supervisor en teammanager. Rapporteren is een belangrijk onderdeel van je werk. Je werkt methode-trouw, maakt je handelingen inzichtelijk en zorgt ervoor dat voor alle betrokkenen duidelijk is wat er gaat gebeuren en waarom. Jouw belangrijkste taak: ieder kind veilig!

Wat breng je met je mee?

 • Een afgeronde HBO-opleiding Social Work of Pedagogiek uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker.
 • Bij voorkeur werkervaring in de jeugdbeschermingsketen.
 • Een SKJ-registratie.
 • Beschikbaarheid van 28 tot 36 uur per week.
 • Bereidheid tot deelname aan bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden na het eerste arbeidsjaar bij Jeugdbescherming west Zeeland (gemiddeld één week per jaar).
 • Je gaat verder waar anderen stoppen: enthousiasme, durf en relativeringsvermogen zijn daarbij onmisbaar!
 • Je bent sociaal ingesteld en hebt sterke verbale en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt een proactieve, assertieve en verbindende houding, zowel met collega’s als binnen de gezinnen en hun omgeving.
 • Je kijkt kritisch naar je eigen handelen en hebt geen moeite met feedback geven én ontvangen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Hoe haal jij het beste uit je werk?

Bij Intervence vinden we het belangrijk dat jij als professional ondersteund wordt en je werk goed en met plezier kunt doen. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Jeugdzorg en worden aangevuld door onze eigen personeelsregelingen.

Je start met een jaarcontract (met zicht op verlenging) en een intensief inwerkprogramma met diverse trainingen en begeleiding door een mentor. De functie is ingeschaald in schaal 10 (minimum € 2.832,- maximum € 4.255,-) bij een fulltime 36-urige werkweek. Naast een vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en pensioenvoorziening, krijg je van ons reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering. In onze teams is er volop ruimte voor teambuilding, gezelligheid, eigen inbreng en het ontwikkelen van je vakbekwaamheid.

Is een baan bij Jeugdbescherming west Zeeland iets voor jou?

Jeugdbescherming west Zeeland bieden we kinderen en jeugdigen een veilige toekomst en jij kunt daarbij helpen! Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan binnen een van onze teams?  Een meeloopdag, schrijfopdracht en assesment (Vonk) zijn onderdeel van de procedure. Tevens vragen wij referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) op.

www.jeugdbeschermingwest.nl/vacatures

Namens Jeugdbescherming west Zeeland zal “Advizo” de werving & selectieprocedure verzorgen. Voor nadere informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Leonie van Bruinisse op telefoonnummers☎️ 0184-633842 of via de mail op [email protected] Direct solliciteren kan door je motivatiebrief en CV o.v.v. Vacature Jeugdbeschermer te sturen naar [email protected]

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 489193

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.496 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.