Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gevraagd: Kapper / Allround haarstylist en 3e jaars stagiaire

Standplaats: Goes

  • Opleidingsniveau: VMBO

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Bij Hairpoint Goes zoeken wij naar talentvolle haarstylisten, die beschikken over de nodige ervaring als het gaat om het zelfstandig knippen en kleuren, maar ook in staat zijn deskundig advies te geven waar jouw klant zich goed bij voelt.

Als haarstylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je je klanten zult ontvangen en adviseren.
Samen met je collega’s zorg je voor een leuke, schone en prettige werkomgeving.

 Je streeft ernaar om iedere klant net dat beetje extra te geven door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ontspanningsmoment door een persoonlijke benadering en service.

 

WIE ZIJN WIJ
Hairpoint Goes ,gelegen in het gezellig winkelcentrum van Goes , opende haar deuren in april 2015,. Een Trendy salon voor dames, heren en kinderen waarbij klanten ook terecht kunnen zonder afspraak. Onze klantenkring is heel divers van jong tot oud.

 Hairpoint Goes bestaat uit een klein team, die kwaliteit, service en gezelligheid naar de klant toe het belangrijkst vindt.

 Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en producten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten.

 Bekijk ons werk op : https://www.facebook.com/hairpointgoes

 

WIJ VERWACHTEN
Dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, gedreven bent en passie hebt voor het vak. Een service gerichte, creatieve en vaktechnische kapper met een stukje eigen persoonlijkheid.

 Iemand met goede technische en sociale vaardigheden die de klanten op hun gemak weet te stellen.

 Je bent representatief, enthousiast en flexibel en hebt oog voor detail.

Kortom, je bent het visitekaartje van de salon.

 
WIJ BIEDEN
Sta jij open voor trainingen en coaching om het beste uit jezelf te halen?

Hairpoint Goes zal je door middel van opleidingen en (in-salon) trainingen ondersteunen, zodat jij geleidelijk kunt uitgroeien tot een sterke Allround Kapper / Topstyllist.

 

Onze salon staat tevens bekend als kleuren en Olaplex - specialist en biedt jou de mogelijkheid om er ook één te worden.

 

  • Een stimulerende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid.
  • Een prettige en professionele werkplek.
  • Zowel interne als externe trainingen en beursbezoeken.
  • Veel ruimte voor ontwikkeling en opdoen van kennis.
  • Volop doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij geïnteresseerd om aan de slag te gaan voor Hairpoint Goes? Stuur ons dan je CV incl. foto en een korte motivatie waarin je jouw vaardigheden toelicht.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Vacaturenummer 537285

hairpoint goes

t.a.v. Hairpoint Goes
Kreukelmarkt 41
4461HW GOES

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.212 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.