gemotiveerde begeleider gehandicaptenzorg

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Je verzorgt en begeleidt 2 jong volwassen (EMG) meisjes die 24-uurszorg ontvangen via PGB

Functie-eisen

Wij zoeken een betrokken persoon met duidelijke affiniteit voor de doelgroep. Je vindt het fijn om mee te werken aan een THUIS voor de meisjes maar hebt tegelijk de skills om ze op de juiste manier te verzorgen en ze een gevarieerde dagbesteding te bieden. Je weet je handen uit de mouwen te steken en het huishouden draaiende te houden. Je draait de diensten in principe alleen, dus die verantwoordelijkheid kun je aan. Je bent bereid om zowel dag- als nachtdiensten te doen en in de weekenden te werken. Een opleiding en/of ervaring in de zorg is een duidelijke pré, maar inzet en affiniteit is minstens zo belangrijk. Wij willen géén instellingsmentaliteit, maar een warm nest voor onze meisjes.

Arbeidsvoorwaarden

Eindelijk een baan in de zorg waar de zorg voorop staat. Dus géén ellenlange protocollen, maar een kort schriftelijk verslag voor de collega's en een verslag voor de ouders. Je komt in een warm en enthousiast team dat er samen voor zorgt dat de meisjes een echt thuis hebben, waarin ze gestimuleerd worden maar waar ze vooral liefde en aandacht krijgen. Wij werken met 0-urencontracten, dus het is goed te combineren met een reguliere parttime baan. Voordat je alleen aan de slag kunt bij ons, wordt je gedegen ingewerkt. Heb je net je diploma gehaald? gefeliciteerd! Dus zoek je een baan? Neem contact met ons op!
Ben je een zorgzaam persoon en al iets ouder en zoek je een afwisselende baan voor een paar dagen per maand waarin je jouw aandacht voor onze meisjes kwijt kan? Ook jij bent van harte welkom om te solliciteren! Bekijk ook onze website: www.joliande.nl


Vacaturenummer 250224

Wopie

t.a.v. Anjo de Vries