Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fulltime/parttime fysiotherapeut(e) gezocht

Standplaats: Ovezande

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: HBO

Voor onze praktijk in Ovezande zijn wij op zoek naar een fulltime of parttime fysiotherapeut(e).

Fysiotherapie NieuwSande is een gezellige praktijk met verschillende specialisaties. De behandelingen worden mn. in de praktijk gedaan, maar soms worden de patiënten ook aan huis behandeld.

Wij bieden je een fulltime of parttime baan aan. Daarnaast zijn wij bereidt om cursussen, (master)opleidingen en reiskosten te vergoeden.

Je krijgt bij ons in eerste instantie een half jaar contract, bij een klik wordt dit daarna omgezet in een vaste aanstelling.

Ben jij een starter of een collega met meer ervaring en lijkt het je leuk om te werken in een klein team met veel vrijheid en mogelijkheden? Neem dan contact op met Rob van de Leur 06-14418224 of mail naar [email protected]

Ben jij de therapeut die zich bij ons verder gaat ontwikkelen?

Voor meer informatie: kijk op onze website www.nieuwsande.nl of kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je reactie graag spoedig tegemoet


Vacaturenummer 826324

robvdleur

t.a.v.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.241 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.