Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Echolaborant Cardiologie

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 32

Functie-informatie
Uren: 24 – 36 uur
Dienstverband: onbepaald tijd

Echo’s van het hart voer je zelfstandig uit en je kunt assisteren bij Trans Oesophagale Echo’s (TEE) en contrast Echo’s. Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en de verslaglegging van het onderzoek. Je stelt de patiënt gerust en zorgt voor een goede begeleiding tijdens het onderzoek. Samen met jouw team sta jij voor optimale kwaliteit en goede patiëntenzorg. Jij bent een hartfunctielaborant in hart en nieren. Wij leiden ook op. Als ervaren hartfunctielaborant met specialisatie echografie is het mogelijk collega’s te begeleiden. Zo kun je een bijdrage leveren aan een goed leerklimaat. En natuurlijk ondersteunen wij jou dat jij jaarlijks je registratiepunten kunt behalen en je kunt blijven ontwikkelen. Ook als je bijna klaar bent met je opleiding maken we graag kennis met jou.

Dit vragen we
- je beschikt over het SBHFL erkend certificaat hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie
- of een diploma echocardiografie via Inholland Academy;
- je hebt een zelfstandige werkhouding en je bent bereid om bekwaam te blijven in het vakgebied;
- je hebt affiniteit met de technische kant van het werk;
- je volgt jaarlijks de reanimatietraining;
- je de ontwikkelingen bijhoudt op het vakgebied door middel van scholing en literatuur;
- je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- je bent alert, initiatiefrijk en stressbestendig is.

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 50 (minimaal € 2.453,- en maximaal € 3.664,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s
Als hartfunctielaborant werk je binnen een bevlogen team bestaande uit algemeen hartfunctielaboranten, echolaboranten, doktersassistenten, secretaresses, hartfalen verpleegkundigen, pacemakertechnici, verpleegkundig specialisten en cardiologen. Je werkzaamheden verricht je binnen het ADRZ in de kliniek/polikliniek in Goes, de polikliniek in Vlissingen en de polikliniek in Zierikzee.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Informatie is te verkrijgen bij Leon van de Gruiter, teamleider functieafdeling, l.vandegruiter@adrz.nl tel telefoonnummer 0640283795.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Vacaturenummer 465910