Duo baan in vast dienst verband Individueel Begeleider Middelburg Centrum

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 3
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wie zou mij willen assisteren in een vast dienst verband als individueel begeleider om te werken voor een goed verzorgde, lieve, leuke, gevoelige en intelligente maar zeker ook humoristische man van 75 jaar onder het motto van ...samen zijn we sterk!
De reden dat het beter is om deze werkzaamheden met zijn tweeen te verrichten is omdat je natuurlijk altijd zit met vakanties, verlof of misschien word je ziek of is het net een week een beetje druk met je andere werkzaamheden en zo kunnen we samen voor continuiteit zorgen in de persoonlijke begeleiding. Even in het kort...ik ben een vrouw van 48 jaar en woonachtig in Middelburg Centrum. Ik kijk uit naar onze kennismaking...en samenwerking! Misschien kunnen we een mooie overzichtelijke verdeling maken van het takenpakket! Ik sta open voor alles! Als we maar efficient en doelgericht voor Thomas Denies kunnen werken. Mvg Miranda.

Werkzaamheden als PGB er!
Ik (Thomas Denies): zoek: per direct iemand, die met een PGB werkt of heeft gewerkt. Die duidelijk, empatisch en integer is en initiatief nemend! En mij natuurlijk kan ondersteunen in het werken met de computer en het aanleren van vaardigheden zodat ik zelfstandig kan worden hierin. Ik ben een goed verzorgde man van 75 jaar. Werken vanuit mijn bestaand kennisniveau. Bijzaak is mij het ondersteunen in de administratie (doornemen en plaatsen in ordners). Het samen erop uit gaan behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een terrasje nemen. MBO/HBO werk- en denkniveau. Ruime ervaring in het werken met Windows 10 en kennis in het omgaan met internet (bv Youtube, Spotify enz.) wilt u dit s.v.p. onderbouwen in uw sollicitatiebrief. U dient in het bezit te zijn van een auto en graag woonachtig binnen een straal van 10 km.. U dient flexibel te zijn in dagen en uren. De werkzaamheden beginnen ca. 11.00 uur in de ochtend tot ca. 14.00 uur.
2 uur per week (op 1 dag) a Euro 33,-- per uur all-in.
1 uur per week )op 1 dag) a Euro 22,-- per uur all-in.

Functie-eisen

Als je wilt solliciteren, zorg dan eerst dat je de informatie hierboven goed doorleest en graag via mail reageren met: LET OP! GEEN PERSOONLIJKE VERZORGING VEREIST!
- foto
- graag je beschrijving van je werkervaring van de afgelopen 10 jaar
- CV, diploma's, getuigenschrift etc.

N.B. Ik ben werkgever en men dient correct te solliciteren. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Reactie, enkel als akkoord met de gestelde voorwaarden en met het aangaan van een langdurig contact, via e-mail: si4jg2@kpn.mail.

N.B. Emolumenten worden tijdens een persoonlijk gesprek verder toegelicht.

Arbeidsvoorwaarden

Euro 33,-- voor individuele begeleiding
Euro 22,-- voor het inlezen, archiveren, eventueel beantwoorden van belangrijke post!


Vacaturenummer 288821