Doktersassistent

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor Huisartsen Centrum Goes in Goes zijn wij opzoek naar een enthousiaste:

Doktersassistent

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 38 uur gemiddeld per week.

Informatie huisartsenpraktijk
Wij zijn een modern en goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Goes. In onze praktijk zijn 6 huisartsen werkzaam, 9 assistenten, 5 praktijkondersteuners , een ICT medewerker en een praktijk manager. Het HCG is gehuisvest in het Medisch Centrum Goes. Hier zijn verschillende disciplines werkzaam. Voor verdere info verwijzen we je graag naar : https://hcgoes.periscaldes.nl/.

Functie-informatie:
Als doktersassistent ben je bekend met alle voorkomende werkzaamheden die je in een praktijk tegenkomt. In de functie van doktersassistent valt hierin o.a. te denken aan postverwerking en alle voorkomende administratieve taken, het afnemen van telefonische triage, agendabeheer en de voorkomende medische handelingen, zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen, hechtingen verwijderen en bloeddruk meten die door de doktersassistent worden uitgevoerd. Je bent het aanspreekpunt bij de balie voor patiënten, je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en kun je goed met de computer overweg (informatiesystemen).

Vragen?
Mocht je vragen hebben n.a.v. deze vacature dan kun je contact opnemen met Ewin Abel, Praktijkmanager, telefoonnummer: 0113-272000 of per mail via e-mail: abel@hcgoes.nl.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel, ben je nieuwsgierig en heb je zin om in een uitdagende omgeving te werken, reageer dan snel!

Stuur je sollicitatiebrief en Cv aan Huisartsen Centrum Goes, t.a.v. dhr. E.P. Abel, v. Dusseldorpstraat 24, 4461 LV Goes of per mail aan abel@hcgoes.nl .

Functie-eisen

Voor het team zoeken wij een energiek persoon die:
• beschikt over het MBO-diploma doktersassistent;
• zorgvuldig en zelfstandig kan werken;
• oplossingsgericht kan denken;
• leergierig is en nieuwe situaties ziet als uitdaging om kennis te vergroten;
• open staat om van anderen te leren;
• beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• beschikt over collegiale houding en bereid is bij te springen in geval van ziekte of vakantie.

Arbeidsvoorwaarden

De huisartsenpraktijk bestaat uit een toegankelijk en enthousiast team. Er heerst een persoonlijke en vriendelijke werksfeer, de werknemers en huisartsen zijn erg betrokken en zij verrichten de werkzaamheden op professionele wijze. Wij bieden een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Huisartsenzorg.


Vacaturenummer 297391

Zeeuwse Huisartsen Cooperatie

t.a.v. Jerney Havermans
Eendvogelstraat 1 a
4451 DR HEINKENSZAND