Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

begeleidster mini-initiatief

Standplaats: Hulst

  • Opleidingsniveau: N.v.t

Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken.
De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen.
Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden!
(neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

We zoeken vooral een enthousiast en betrouwbaar iemand, die zich net zo graag wil inzetten als de rest van het team om voor de meisjes een warm thuis te creëren . Een opleiding vinden wij minder belangrijk dan affiniteit met de doelgroep en inzet.
In verband met de afstand zoeken wij liefst mensen uit Zeeuws - Vlaanderen.

Een baan bij 2 geweldige jonge dames, die geheel afhankelijk zijn van 24-uurszorg, maar die genieten van de aandacht die er voor ze is.
Een plek in een team met gewéldige mensen, met écht hart voor de zorg en voldoende tijd om die zorg ook te géven.
Je wordt betaald door de SVB, uit de PGB's van de meisjes.
Spreekt dit je aan? Neem dan direct contact op om een afspraak met ons te maken, dit kan via email: ajcdevries@zeelandnet.nl of telefonisch: 0640521242. Wij verwachten je!


Vacaturenummer 284037

Wopie

t.a.v. Anjo de Vries

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.060 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.