Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Begeleider Specifieke Doelgroepen VIC

Standplaats: Clinge

 • Aantal uren: 32
 • Opleidingsniveau: HBO

Werken met specifieke doelgroepen. Onvoorspelbaar!

Geen dag is hetzelfde!

Sta jij stevig in je schoenen en blijf jij rustig wanneer de ander agressie vertoont? Kun jij de onvoorwaardelijke, vertrouwde begeleider zijn die niet de focus legt op het probleemgedrag, maar op de achterliggende vraag van de cliënt? Samen met je collega’s biedt je veiligheid en structuur aan de cliënten, maar voorspelbaar is het zeker niet!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je werkt met mensen met een beperking en (ernstige) gedragsproblemen. Dit doe je samen met je collega’s van het team Very Intensive Care (VIC).

 "Elke dag kan het alle kanten op."

Samen lachen, samen wenen, in alles deel je mee. In dezelfde shift ben je én de beste vriend en de boeman. Maar de grens, die bepaal jij. Want jij blijft rustig, terwijl de adrenaline door je lijft giert. Je ontwikkelt een uniek gevoel voor je cliënt. Je zorgt voor perspectief, werkt samen aan persoonlijke doelen en begint elke dag opnieuw met een schone lei. Jouw groep – samen met jouw team, jij doet er alles voor. Je kent je methodiek en ontwikkelt een dagelijkse routine, maar voorspelbaar…? Dat is het nooit.

 

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden van cliënten met een complexe zorgvraag. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Je bent betrouwbaar, want je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur ook met fysieke agressie.

 

Opleiding gevolgd in België?

Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk, psychiatrische verpleegkunde en speciale leefgroepenwerking is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Dan heb je minimaal een vakgerichte MBO-diploma. Bijvoorbeeld MMZ, Verzorgende IG of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD) of (Psychiatrisch) Verpleegkunde.

 

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen tussen € 2025 en € 3289 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

 Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Santa Poppe, 1e begeleider, via T: 0031 6 57 36 95 40

 

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!
T: 0031 6 27 036995

 

Solliciteer direct!

Solliciteer direct via de link. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent.
Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.


Vacaturenummer 441957

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.185 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.