Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Begeleider Specifieke Doelgroepen LVB

Standplaats: Clinge

 • Aantal uren: 32
 • Opleidingsniveau: HBO

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je werkt met een specifieke doelgroep van mensen met een licht verstandelijke beperking, met bijkomend probleemgedrag en gebrek aan (sociale) vaardigheden. Dit doe je samen met je collega’s van Gedrag & Ontwikkeling LVB.

Samen lachen, samen wenen, in alles deel je mee. In dezelfde shift ben je én de beste vriend en de boeman. Maar de grens, die bepaal jij. Want jij blijft rustig, terwijl de adrenaline door je lijft giert. Je ontwikkelt een uniek gevoel voor je cliënt. Je zorgt voor perspectief, werkt samen aan persoonlijke doelen en begint elke dag opnieuw met een schone lei.
Jouw groep – samen met jouw team, jij doet er alles voor. Je kent je methodiek en ontwikkelt een dagelijkse routine, maar voorspelbaar…? Dat is het nooit.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en aansturen op zelfstandigheid van cliënten met een complexe zorgvraag. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Het aanleren en aansturen van ADL en sociale vaardigheden is jouw werk. Het doel is om een zelfstandig leven mogelijk te maken voor de cliënt, met zicht op doorstroming naar een permanente woonvorm. Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur ook met fysieke agressie.

 • Opleiding gevolgd in België?
  Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk, psychiatrische verpleegkunde, en speciale leefgroepenwerking is passend voor jouw droombaan.
 • Opleiding gevolgd in Nederland?
  Dan heb je minimaal een vakgerichte MBO-diploma. Bijvoorbeeld MMZ, Verzorgende IG of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD) of (Psychiatrisch) Verpleegkunde.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Een salaris tussen € 2.025 en € 3.289 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 24 tot 34 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Kari Embregts, 1e begeleider, via T: 0031 6 53 41 08 47.

Interesse?
Ilona staat je graag te woord!
T: 0031 6 27 036995

Solliciteer direct!
Solliciteer direct door te mailen naar op de link te klikken. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent.
Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard


Vacaturenummer 453205

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.183 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.