Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BBL Pedagogisch medewerker

Standplaats: Heel Zeeland

 • Aantal uren: 24

Ben jij klaar voor een droombaan in de kinderopvang?

Jij wordt helemaal opgenomen in ons team. Je bereidt samen met je collega’s activiteiten voor en zorgt ervoor dat de kinderen een topdag beleven. Samenwerken is helemaal jouw ding. Met jouw enthousiasme zorg je voor echte interactie met de kinderen en je geeft hen de ruimte om zichzelf te zijn. Het activiteitenprogramma is iedere dag anders, maar altijd themagericht.

Wij hebben nog een leerlingplaats beschikbaar op onze Kibeo vestiging De Klimop in Dreischor en Mauritsweg in Renesse en Wiedewei in Burgh-Haamstede. 

 

Wat ga jij doen?

Je gaat op een locatie van Kibeo aan de slag en wij sluiten een leerwerkovereenkomst met jou af. Gedurende jouw opleiding wissel je indien mogelijk van locatie/werkplek om zo kennis te maken met alle opvangvormen. De werktijden variëren, maar zijn over het algemeen tussen 07:30 uur en 18:30 uur.

Als leerling pedagogisch medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en zorg van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Je speelt in op de behoeftes van de kinderen en weet als geen ander afwisselende en vernieuwende activiteiten voor zowel binnen als buiten te organiseren. In deze functie kun je je vak in de praktijk (nog beter) leren kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw geleerde theorie in praktijk brengen. Onze medewerkers zijn makkelijk te herkennen. Zij zijn het gezicht van onze organisatie en staan te popelen om kennis met jou te maken.

 

Wat vragen wij?

 • Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast om een nieuw avontuur aan te gaan en jezelf te ontwikkelen;
 • Je staat open voor feedback;
 • Je volgt of gaat een BBL opleiding volgen conform de eisen van de cao Kinderopvang;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift;
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Je bent open, klantgericht en collegiaal;
 • Je bent je er bewust van dat een combinatie van werken en leren best pittig is en dat je een minimaal aantal uren per week aan je studie moet besteden, naast je werk.

Heb je de hele checklist kunnen afvinken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat mag je verwachten?

 • Naast het opdoen van praktijkervaring een salaris volgens schaal 5, trede 7 van cao Kinderopvang van € 2026,00 bruto per maand bij 36 uur per week;
 • Een tijdelijk contract voor 20 uur per week verdeeld over minimaal 3 dagen voor de duur van de opleiding;
 • De mogelijkheid om na jouw succesvol afgeronde opleiding in dienst te komen bij Kibeo;
 • Professionele begeleiding van opgeleide werkbegeleiders tijdens het opleidingstraject met voldoende ruimte voor het bespreken van jouw leerdoelen, BPV-opdrachten en wederzijdse feedback;
 • Een vaste praktijkopleider die ook contact heeft met jouw school;
 • Natuurlijk wordt de opleiding en het boekengeld voor jou betaald;
 • Kies jij ervoor om je opleiding niet te voltooien of eerder uit dienst te gaan? Dan dien je de opleidingskosten terug te betalen aan Kibeo. We leggen dit vooraf vast in een opleidingsovereenkomst.

 

Interesse?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Claudia Korstanje, recruiter op 06 22 84 81 80.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken? Upload dan uiterlijk 14 augustus je sollicitatiebrief en cv via onze vacature. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een eerste gesprek met Claudia

 

 


Vacaturenummer 735403

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.362 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.