Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Arts verstandelijk gehandicapten (AVG)

Standplaats: Goes

 • Aantal uren: 8
 • Opleidingsniveau: WO

 

Voor team Expertise en Behandeling zoeken wij een arts verstandelijk gehandicapten (AVG).

Kijk op www.werkenbijgors.nl voor de volledige vacaturetekst.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten
 • Kennis van en inzicht in aanverwante kennisgebieden zoals neurologische en psychiatrische stoornissen en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • Zelfstandigheid
 • Uitstekende sociale vaardigheden
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en auto


Wat bieden wij?

 • Salaris max. € 8.004,- p/m (FWG 75)
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ
 • Veelzijdige baan
 • Interne scholingsmogelijkheden
 • Werken in een zelfverantwoordelijk team met een collega AVG, 2 praktijkondersteuner en secretariaat
 • Dienstverband 24 - 32 uur per week


Wat ga je doen?

Werk je graag met mensen? Verleen jij graag specialistische medische zorg in curatieve en preventieve zin aan cliënten met een verstandelijke beperking en/of NAH? Dan ben jij helemaal op je plaats in deze functie!

Stel, jij wordt onze nieuwe AVG. Dan lever je medisch specialistisch handicap gerelateerde zorg aan cliënten. Je verricht diagnostiek, stelt behandelingen in en coördineert binnen een multidisciplinaire setting de uitvoering en evaluatie daarvan.
Daarnaast lever je een bijdrage in het kader van de Wet Zorg en Dwang waar het gaat om onvrijwillige zorg vormen die een medische inbreng vragen.
Naast zorg aan de cliënten die verblijven binnen Gors vervul je een rol als AVG binnen een poli functie, waar je op verwijzing van huisartsen en/of medisch specialisten patiënten ziet.
Op beleidsmatig gebied lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het medisch beleid van de organisatie. Je signaleert knelpunten in het kader van kwaliteitsbewaking en kwaliteitsbevordering van de medische zorg en adviseert hierover aan de manager.
Gors is een kleinschalige instelling met diverse locaties in Zeeland. En daar zijn we trots op! Dat maakt interdisciplinair overleg makkelijk binnen het Expertise en behandelingsteam. De praktijkondersteuners ondersteunen je in je caseload. Met AVG collega's van Zuidwester vindt intercollegiaal overleg, uitwisseling van casuïstiek en farmacotherapieoverleg plaats en worden bereikbaarheidsdiensten gedeeld. Bovendien is er een goede relatie met de huisartsenzorg in de regio en bestaat er een heldere afbakening tussen huisartsenzorg en AVG-zorg. Als AVG lever je ook een bijdrage aan Zeeland Onbeperkt, waarin diverse Zeeuwse organisaties in de gehandicaptenzorg met elkaar samenwerken en elkaar versterken.

Je werkt zelfstandig maar ook in multidisciplinair teamverband, samen met een collega AVG, 2 praktijkondersteuners en administratieve medewerkers. Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid!

Wie ben jij?

Je bent volhardend en geduldig in de omgang met en behandeling van cliënten. Je hebt overtuigingskracht en kunt tegengestelde belangen overbruggen, maar je hebt ook bovenal tact en inlevingsvermogen en je kunt luisteren, motiveren en stimuleren.
Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar ook samen met bijvoorbeeld de praktijkondersteuner. Uiteraard kun je je uitstekend uitdrukken, zowel verbaal als schriftelijk. Een positieve instelling is hierbij een vereiste!

 Solliciteren

Wij accepteren uitsluitend sollicitaties via onze website www.werkenbijgors.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 441649