Apothekersassistent 24-36 uur

Standplaats: Oost-Souburg

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

In het mooie Oost-Souburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega apothekersassistent(e) ter versterking van ons huidige team voor 24-36 uur per week.
Apotheek Souburg is een moderne en zelfstandige apotheek. De apotheek is in 2018 verbouwd waarbij de nieuwste inzichten in service en privacy zijn toegepast.
In onze werkwijze maken wij gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van Track&Trace, apps en automatisering (Pharmacom/Ncare).
Alle logistieke processen vinden binnen de apotheek plaats en hierbij wordt gebruik gemaakt van rotofilling (een sorteerrobot).
Ook beschikt de apotheek over een geneesmiddelafhaalkluis (Pharma Self 24).

Wij zijn gevestigd vlakbij de winkelstraat. De apotheek is op 2 minuten lopen gelegen van het station Vlissingen-Souburg. Ook is parkeren geen probleem en gratis.
Onze samenwerking met de twee huisartsenpraktijken in Oost-Souburg is zeer goed. Dit geldt ook voor de onderlinge samenwerking tussen de collega’s. Ons apotheekteam bestaat uit 8 assistentes, 2 ondersteunend medewerkers, 2 bezorgers en 1 apotheker.
.

Functie-eisen

Je verricht werkzaamheden met betrekking tot het bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen. En geeft daarover voorlichting en advies op zodanige wijze dat wordt bijgedragen aan een clientgerichte en foutloze dienstverlening. Ook logistieke taken zoals het afhandelen van de bestelling en voorraadbewaking horen tot je werkzaamheden. Ook de baxterwerkzaamheden behoren tot de mogelijke taken.

Functie-eisen:
• 24 tot 36 uur per week
• Afgeronde MBO opleiding apothekersassistent (of je behaalt het diploma dit schooljaar)
• Klantgericht en flexibel werken
• Goede communicatieve vaardigheden eigenschappen
• Nauwkeurig

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie wordt je aangenomen voor 7 maanden. Tevens is er uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken.
Apotheek Souburg is een moderne, bruisende apotheek waar veel te doen is en waar ook mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. M. Arkes.
Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar:
Apotheek Souburg
Cornelis van Perestraat 1
4388 CC Oost-Souburg
Of per e-mail naar apotheker@apotheeksouburg.nl
Telefoon: 0118 - 46 15 93


Vacaturenummer 297401

Apotheek Souburg B.V.

t.a.v. Apotheek Souburg