Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige – GGZ

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Een Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige, daar zijn we naar op zoek. Voor een ondernemende organisatie, regio Middelburg. Betreft een functie tussen de 24-32 uur per week. Het gaat om het werken van kantoortijden.

Als Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige verricht je ambulante zorg. Je bent vaak op pad en werkt weinig vanuit kantoor. De cliënten waarvoor je komt te werken hebben last van multiproblematiek. Denk hierbij aan psychiatrische- en verslavingsstoornissen, maar ook een stukje sociaal problematiek komt hierbij kijken. Het gaat dus niet om enkelvoudige depressie.

Jouw taken
Jij durft met je poten in de modder te staan en houdt niet van binnen de lijntjes denken. Als behandelaar verricht je intakes waar je ruim de tijd voor krijgt. De intake heeft geen vastgestelde tijdsduur van drie kwartier, maar juist anderhalf uur als dat nodig is. Het gaat om een persoonlijke benadering en daar is tijd voor nodig. Dit doe je door de aanpak te beginnen zonder voorinformatie. Het gaat om het kijken en luisteren naar wat de cliënt te zeggen heeft. Stickertjes plakken en ”we hebben alles al geprobeerd” kennen ze niet binnen deze organisatie.

Kijken, luisteren, tussen de regels door lezen en creatief kunnen denken in oplossingen, zorgt voor een hechte vertrouwensband met de cliënt!

Naast de intakegesprekken stel je behandelplannen op. Ook evalueer je deze. Als Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige onderhoud je netwerken en werk je nauw samen met het steunsysteem van de cliënt. Ook begeleid je de cliënt bij opvang, verblijf en nodige verdere ondersteuning.

Veiligheid
Je komt in een veilig, hecht en gezellig team te werken. Een team waar je altijd bij terecht kunt. Veiligheid staat voorop! Het team bestaat uit GZ-Psychologen, Psychiaters, Maatschappelijk werkers en een Hoofdbehandelaar.

Functie-eisen

* Je hebt een relevante hbo-diploma in bezit zoals; Social Work met minor Psychiatrie, Verpleegkunde met minor Psychiatrie of SPV;
* Je hebt recente ervaring met hulpverlening aan mensen met gedragsproblematiek;
* Jij hebt passie voor dit werk!

Arbeidsvoorwaarden

* Beloning conform FWG 50 CAO VVT tussen de €2.468,58 en €3.582,26 per maand;
* Jaarcontract met uitzicht op vast;
* Scholingsmogelijkheden; opleidingen, cursussen of trainingen;
* Keuze uit verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden;
* Een baan als Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige tussen de 24-32 uur per week;
* Werken in een leuk team, waar je altijd voor steun terecht kunt!

Waarom via LEKZ?
LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

Solliciteren vacature Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen

* Stap 1: Aarzel niet en solliciteer dan snel.
- Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> denise@lekz.nl | 06-23425294 (graag voorzien van je CV)
- Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
* Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
* Stap 3: Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon;

en KLAAR… de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!


Vacaturenummer 311338