Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Relatiebeheerder - Middelburg

Standplaats: Middelburg

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Ben je commercieel en wil je ondernemers in de echte economie van de beste adviezen voorzien? Wil je meehelpen aan de groei van onze samenstelpraktijk? En haal jij energie uit de begeleiding van collega’s? Solliciteer dan nu op de vacature relatiebeheerder bij DRV in Middelburg en haal het beste uit jezelf!

Jouw functie als relatiebeheerder

Wat onze collega’s zo waarderen in hun baan:

“Klanten waarderen het als je een beetje gezelligheid meebrengt. Dat contact is wat ik ontzettend leuk vind aan mijn werk. Het is ook de reden dan ik na mijn opleiding bedrijfseconomie voor accountancy heb gekozen. Ondernemers die passie hebben voor hun onderneming. Dat vind ik mooi. Om hun bedrijf verder te brengen hebben ze actuele cijfers en advies nodig. Ik kan ze daarbij helpen.” Jacky Quint – Relatiebeheerder

Jouw functieomschrijving als relatiebeheerder:

Als relatiebeheerder vind je het een uitdaging om elke dag weer topkwaliteit te leveren. Voor ondernemers ben je een vertrouwenspersoon, die meedenkt én vooruit kijkt. Je weet precies wat hen bezighoudt en wat ze verwachten. Samen met je collega’s doe je er alles aan om hen de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je coördineert de werkzaamheden en geeft op een natuurlijke manier leiding aan de assistent accountants. De voortgang van het werk bewaak je alert. Naast dat je vakinhoudelijk sterk bent, zorg je uiteraard ook voor een goede dossiervorming.

Als relatiebeheerder ben je commercieel en heb je je blik sterk naar buiten gericht. Het aangaan, onderhouden en uitbouwen van relaties zit simpelweg in jou. Je breidt dan ook gestaag je bestaande klantportefeuille uit. Ontwikkelingen in de regio Zeeland volg je op de voet en je neemt graag deel aan netwerkbijeenkomsten en events.

Jouw toekomstige werkgever in Zeeland

Bij DRV werken wij met veel inzet voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die zuinig zijn op hun bedrijf, klanten en mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie voor wilt werken? Zie je graag resultaat van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers vooropstelt.

Jouw toekomstige werkplek in Middelburg

Je komt te werken op ons kantoor in Middelburg dat wordt gekenmerkt door de Zeeuwse nuchterheid en waar er ook plek is voor gezelligheid. Op dit kantoor werken ongeveer 40 collega’s verspreid over de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de auditpraktijk. Ook is DRV actief betrokken bij de regio. DRV is bijvoorbeeld sponsor van de Kustmarathon Zeeland. Verder leveren we een actieve bijdrage aan het evenement. Ook hier gaan onze accountants en adviseurs voor de beste prestatie, met het plezier voorop!

Jouw profielschets als relatiebeheerder in Middelburg

 • Je bent minimaal 6 jaar werkzaam binnen de accountancy.
 • Je bent commercieel en klantgericht, signaleert kansen en weet deze te verzilveren.
 • Je hebt ondernemersgeest en steekt graag zelf je handen uit de mouwen.
 • Je vaktechnische kennis is groot én up-to-date.
 • Je bent een inspirerende coach voor jouw team op zakelijk én persoonlijk vlak.
 • Je hebt een nuchtere instelling. Overwerken is bij ons niet de standaard, wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

Dit krijg je van ons

Wat bieden wij jou naast een aantrekkelijk salaris?

 • Een functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot een expert op jouw vakgebied, wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een development programma om jouw ondernemerschap, empathisch leiderschap en strategisch adviseurschap te ontwikkelen.
 • Een goede werk-privébalans.
 • Een eigen mentor en de mogelijkheid om zelf mentor te zijn.
 • 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bedrijfsfitnessregeling en een pensioenregeling.
 • Groeien en voldoen aan de PE-verplichting via de DRV Academie.
 • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform DRV Online Trainingen om elke dag beter te worden.

Bovendien krijg je de kans om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

Meer weten? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Freddy van der Maas (Directeur) via f.van.der.maas@drv.nl of met Ylva Spiekerman (Corporate Recruiter) via sollicitatie@werkenbijdrv.nl of 06 – 460 582 68.  


Vacaturenummer 577892

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.284 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.