Kredietadviseur (M/V)

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs is één van de grootste financiële dienstverleners van Vlissingen en omstreken en is gespecialiseerd in het adviseren en/of bemiddelen in consumptief krediet. Om onze klanten als vanouds de beste service te kunnen verlenen, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Kredietadviseur m/v.

Binnen deze uitdagende functie ben je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen voor consumptieve kredieten. Je geeft de (potentiële) klant een helder en weloverwogen advies over de verschillende vormen van krediet en de daarbij behorende verzekeringen en zorgt dat de klant een aanbod ontvangt dat naadloos aansluit bij zijn of haar wensen en mogelijkheden. Daarnaast onderhoud je intensief contact met de financierings- en verzekeringsmaatschappijen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die aan de volgende eisen voldoet:
• Minimaal 24 per week beschikbaar en twee avonddiensten werken
• Communicatief en commercieel vaardig
• Integer en klantgericht
• Kritisch en nauwkeurig
• Prettige telefoonstem
• In het bezit van geldige Wft diploma’s Basis en Consumptief krediet of bereid zijn deze diploma’s op korte termijn te behalen

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een leuke en aangename werksfeer. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kunnen er, kosteloos, diverse opleidingen worden gevolgd. Bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd. Werktijden in overleg van 9.00 tot 17.30 uur of van 12.30 tot 21.00 uur (avonddienst).

Wil je ons helpen om de allerbeste service aan onze klanten te bieden? Vind je het leuk om in een enthousiast en gemotiveerd team te werken? Stuur dan voor 5 juli aanstaande een e-mail met je motivatie en CV naar Ellen van Oers: Ellen@dgavlissingen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 300012

DGA Financieel Adviseurs

t.a.v. Ellen van Oers
Govert Flincklaan 53
4383 WB VLISSINGEN