Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Intercedent(e)

Standplaats: Terneuzen

 • Aantal uren: 24
 • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Dichtbij en Doen! Daar staan we voor. Voorop staat dat je vooral jezelf kunt zijn en plezier in je werk moet hebben. We zijn daarom niet voor niks uitgeroepen tot een “Best Workplace”. Dat maakt uitzendbureau Actief Werkt! zo leuk!  We zijn ambitieus en blijven groeien. Met ruim 50 locaties, zowel MKB-vestigingen als inhouse locaties. Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexcollega’s en collega’s. We staan graag klaar voor elkaar. Want dan presteer je het best. Voor elkaar.

Functieomschrijving

Een gezonde dosis energie, ondernemerschap, flair en communicatieve vaardigheden dat heb je o.a. nodig om succesvol te zijn in deze baan! Zijn dit eigenschappen waar jij jezelf helemaal in herkent. Dan is er geen leukere baan te vinden dan die van intercedent bij Actief Werkt! in Terneuzen. Samen met het team op de vestiging, bestaande uit 6 enthousiaste collega's, ga jij dagelijks de juiste match maken tussen flexcollega's en opdrachtgevers. Het opbouwen van talentpools en actief aanbieden van kandidaten bij bestaande of eventueel nieuwe prospects behoren tot jouw werkzaamheden. Een uitdagende baan met veel mogelijkheden. Door regelmatig je klanten te bezoeken en te luisteren naar je flexcollega's bouw je een band met ze op en weet jij precies wat ze willen. Jij bent betrokken bij het hele proces van inschrijving tot verloning, van aanname van de vacature tot plaatsing en alles wat daarna komt. Het ene moment praat je met een uitzendkracht en het volgende moment met een klant. Er wordt dus nogal wat van je verwacht. Maar daar krijg je ook veel voor terug. In deze rol ligt de focus zowel op recruitment als op commercieel ondernemen en dat maakt deze baan zo uitdagend en afwisselend. Tussen je vaste werkzaamheden door, toon je initiatief, kom je met creatieve ideeën en bruis je van de energie om elke keer weer in te kunnen springen op ad-hoc situaties.

Functie-eisen

Laten we eerlijk zijn. De job van intercedent is niet voor iedereen weggelegd. Die vraagt om daadkracht, om servicegerichtheid en energie, veel energie! Bovendien vind jij het heerlijk om steeds te levellen met opdrachtgevers en werkzoekenden. En om net zolang door te gaan tot je jouw doel hebt bereikt. Omdat je succesvol wilt zijn. En dat heb je nu eenmaal in je, of niet!

 • Jij hebt een flinke dosis humor en overtuigingskracht
 • Je bent totaal niet verlegen en gaat gemakkelijk het gesprek aan
 • Je ziet commerciële kansen en pakt ze met beide handen aan
 • Jij hebt mbo/hbo werk- en denk niveau
 • Woonachtig in Zeeland
 • In het bezit van een rijbewijs, zodat ook jij onze klanten makkelijk kunt bezoeken

Arbeidsvoorwaarden

 • Werken bij een “Best Workplace”, onze medewerkers komen op de 1e plaats.
 • Work hard Play hard, wij vieren onze successen!
 • Actief Academy; persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding.
 • Persoonlijk keuze budget van 2% welke in te zetten is voor vrije tijd of meer salaris.
 • Aantrekkelijke bonus regeling, vanaf dag 1 deel je hierin mee
 • FiscFree, interessante bruto-netto regeling.
 • Je ontvangt hoge kortingen op electronica (bijv: Iphone, IWatch, Tablet) fitness abonnement, fietsen etc.
 • De mogelijkheid om je vakantiegeld uit te laten betalen wanneer jij wil.


Vacaturenummer 606901

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.542 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.