Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gevorderd controleassistent - controlepraktijk - Roosendaal

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Wil jij als gevorderd controleassistent werken voor ondernemers in de echte economie in West-Brabant? Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? Veel op bezoek gaan bij cliënten en hen de beste inzichten en het optimale advies bieden? Solliciteer dan als gevorderd controleassistent en investeer met ons om van jou een top registeraccount te maken!

Jouw takenpakket als gevorderd controleassistent in West-Brabant:

Als gevorderd controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. Daarnaast ondersteun je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken.

Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

Functie-eisen

Jouw profielschets als gevorderd controleassistent in Roosendaal:

- 2 tot 3 jaar ervaring in de controlepraktijk
- Goede kennis van vaktechniek en affiniteit met geautomatiseerde processen
- Een kei in plannen en organiseren
- Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
- Teamplayer
- Cliëntgericht, proactief in het signaleren van kansen
- Flexibel en met een nuchtere instelling
- Een initiatiefnemer, ambitieus en de drive om te groeien in de organisatie

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons:

- Salaris, zodat je de rekeningen kunt betalen en naast je werk ook andere dingen kunt doen.
- Ondersteuning bij het bereiken van jouw doel: de RA-titel behalen! Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Overname van een studieschuld is mogelijk.
- Een goede werk-privébalans.
- Doorgroeimogelijkheid tot de functie van controleleider, manager of waar je jouw stip op de horizon zet.
- Leuke uitjes met de personeelsvereniging van jouw vestiging en DRV-breed.
- Individueel mentorschap.
- 28 vakantiedagen.
- Leaseauto of mobiliteitsvergoeding en pensioenregeling.
- Vaktechnisch bijblijven via de DRV Academie.
- Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.

Bovendien krijg je de kans om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

Jouw toekomstige werkgever in Roosendaal:

Bij DRV werken wij met hartstocht voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die zuinig zijn op hun bedrijf, klanten en mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie voor wilt werken? Zie je graag resultaat van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.

Jouw toekomstige werkplek in Roosendaal:

Je komt als gevorderd controleassistent te werken op ons kantoor in Roosendaal waar de deuren altijd bij iedereen opstaan voor collega's met brandende vragen. Op dit kantoor werken ongeveer 60 collega's verspreid over de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de controlepraktijk. In de pauze is er tijd om een wandeling te maken met collega's. Ook is DRV betrokken bij de omgeving van Roosendaal. Zo is DRV sponsor van het Beach Event Roosendaal.


Vacaturenummer 396607