Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Commercieel Technisch Adviseur

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Jij bent commercieel sterk maar technische advisering kun jij als de beste! Als Commercieel Technisch Adviseur ben jij in contact met de klanten en adviseer je ze over alle technische aspecten van de verschillende producten.

Wat ga je dan precies doen?
Als commercieel technisch adviseur ben je het aanspreekpunt voor klanten in Zuidwest-Nederland met de focus op Zeeuws-Vlaanderen. Je legt je toe op een juiste commerciële dienstverlening met nadruk op de technische advisering voor de toepassingen van het product. Ook heeft de commercieel technisch adviseur (dagelijks) contact met klanten over offertes, orders, levertijden, prijzen en aftersales. Je bezoekt de werk- en bouwlocatie van de professionele eindgebruiker, onderhoud je intensief contact met de klanten. Je verzamelt informatie over de markt en onderzoekt nieuwe afzetmogelijkheden.
 
Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding op MBO+  niveau in een Commercieel/ Civiel technische richting of hebt dit werk- en denkniveau door ervaring verworven. Ook heb je commercieel en technisch inzicht, bij voorkeur op het gebied van bouwprocessen en beschik je over de nodige product- en toepassingskennis van stortklaar beton.

Daarnaast:
* Kun jij probleemoplossend denken;
* Kun jij commercieel denken en handelen;
* Beschik je over goede communicatie vaardigheden;
* Ben je een teamspeler;
* Zie je kansen en kun je deze vertalen naar de markt;
* Heb je zowel een klant- als resultaatgerichte houding;
* Ben je bij voorkeur woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen.

Interesse?
Neem contact op met Sonja, ze vertelt je graag meer. Je mag je cv mailen naar [email protected]/ 0115-649521/ 06-13091692


Vacaturenummer 603673

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.441 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.