Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beginnend salarisadministrateur - Oud-Beijerland

Standplaats: Buiten Zeeland

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Wil jij de salarisadministratie leren verzorgen van ondernemers in de echte economie? En vind jij het belangrijk om nauw samen te werken in team met een informele en betrokken sfeer? Geef jouw carrière een vliegende start en solliciteer als beginnend salarisadministrateur in Oud-Beijerland. 

Jouw functie als beginnend salarisadministrateur in Oud-Beijerland

Als beginnend salarisadministrateur vervaardig je o.a. salarisstroken en loonaangiften, verricht je invoerwerkzaamheden en bereken je vakantietoeslagen. Je verzorgt ziektemeldingen en zorgt ervoor dat de dossiers op orde zijn. Daarnaast ondersteun je zelfstandig salarisadministrateurs en salarisadviseurs. Samen signaleer je problemen en vragen bij klanten en bedenk je oplossingen in overleg met het team. 

Je verzorgt de salarisadministratie van en voor mkb-ondernemers in de echte economie, die dagelijks kansen willen grijpen. Deze ondernemers willen hun salarisadministratie aan vertrouwde handen uitbesteden. Je onderhoudt, zowel telefonisch en schriftelijk, contact met de klanten over de loonadministratie samen met een zelfstandige salarisadministrateur. Je werkt mee aan diverse projecten en bent constant bezig met het optimaliseren van (werk)processen. Je zal hiervoor af en toe bij de klant op locatie aanwezig zijn.

 Op termijn groei je door. Je krijgt dan de verantwoordelijkheid voor het geheel zelfstandig inrichten, verwerken en controleren van de salarisadministraties. Coaching on the job is een belangrijk speerpunt om jou op weg te helpen in je carrière.

Wat onze salarisadministrateurs zo waarderen in hun baan:

“Ik voel me op mijn plek bij DRV. Ik krijg veel vrijheid en flexibiliteit in mijn werkzaamheden en de informele sfeer op kantoor maakt het werk leuk. Daarnaast krijg je ook volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. Zelf heb ik naast mijn werk mijn praktijkdiploma loonadministratie gehaald en wil ik me steeds meer richten op het adviseren van klanten op gebied van salaris en HR.” Carola de Bree – Gevorderd salarisadministrateur

Jouw toekomstige werkgever in de Hoeksche Waard

Bij DRV werken wij met hartstocht voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die zuinig zijn op hun bedrijf, klanten en mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie voor wilt werken? Zie je graag resultaat van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers vooropstelt.

Jouw toekomstige vestiging in Oud-Beijerland

Vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam, werken ongeveer 50 collega's verspreid over de fiscale praktijk, samenstelpraktijk, controlepraktijk en salarispraktijk. Als de Coronamaatregelen het weer toelaten dan lunchen we als collega’s vaak samen, hebben om de week op vrijdag een borrel én een gezellige, goed bezochte kwartaalborrel. Onze accountants en adviseurs zijn actief en betrokken in de regio’s Rijnmond / Groot Rotterdam. De grote diversiteit aan klanten, maakt dat we vele mkb-ondernemers kunnen ondersteunen. Variërend van wholesale en retail, van bouwbedrijven tot transportondernemingen, industriële bedrijven en dienstverleners. 

Ons dynamische team Personeel & Salaris in Oud-Beijerland bestaat uit 6 collega’s. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, werken we onderling veel samen en is er een gezellige cultuur waarin een open communicatie voorop staat.  

 Jouw profielschets als salarisadministrateur in Oud-Beijerland

 • Een (bijna) afgerond hbo opleiding met interesse of werkervaring in de salarisadministratie.
 • Nauwkeurig, vakkundig en analytisch sterk.
 • Flexibel en stressbestendig, maar bovenal een teamplayer
 • Met jouw communicatie is niks mis en je durft een kritische noot te uiten.
 • Je hebt een respectvolle en integere werkhouding.
 • Je hebt een nuchtere instelling. Overwerken is bij ons niet de standaard, wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

Dit krijg je van ons
Wat je krijgt, naast een aantrekkelijk salaris:

 • Werken in een laagdrempelige organisatie, binnen een dynamisch team van salarisadministrateurs en -adviseurs.
 • Aandacht en ruimte voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.
 • Je krijgt een eigen mentor.
 • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform DRV Online Trainingen om elke dag beter te worden.
 • Vaktechnisch bijblijven en zowel persoonlijk als vakinhoudelijk groeien via de DRV Academie.
 • Deelname aan (externe) bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.
 • Laptop, mobiele telefoon en bedrijfsfitnessregeling. 
 • 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenregeling.

Bovendien krijg je de kans om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Prins (Vennoot) via m.prins@drv.nl  of 0186 - 642 222 of Ylva Spiekerman (Corporate Recruiter) via sollicitatie@werkenbijdrv.nl of 06 – 460 58 268.


Vacaturenummer 577884

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.239 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.