Adviseur Bodem

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers in complexe bodemvraagstukken, inventariseer je hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden. Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en kunt hier praktische en
creatieve oplossingen voor leveren. Je bent goed in staat om kansen te creëren en te signaleren in de markt. Niet alleen voor Bodem, maar ook voor de andere activiteiten van Colsen. Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project zowel financieel als inhoudelijk vorm te geven en te
vertalen naar klantspecifieke behoeften. Je stelt offertes op en draagt zorg voor de financiële opvolging van de projecten waarvoor de offertes zijn uitgebracht.
Kortom: je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en rapportage van bodemonderzoeken, saneringsplannen en bemalingsadviezen en vind het leuk om een zakelijk netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
• Relevante werkervaring is een pre, maar belangrijker is de wil om van de functie een succes
te maken.
• Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Milieukunde of Techniek of
vergelijkbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Waarom werken bij Colsen?
Colsen is een hecht familiebedrijf met korte lijnen, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van biologische waterzuivering, duurzame energie en milieu.
Onze afdeling bodem houdt zich onder andere bezig met bodemonderzoek, bemalingsadvies, partij-keuringen, bodemsanering en bronbemaling.
Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding
worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf?
Stuur dan je CV en motivatie naar mevr. M. Hol (m.hol@colsen.nl) of neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met de heer Eric van den Branden via 0114-311548.


Vacaturenummer 300299

Colsen

t.a.v. Monique Hol
Kreekzoom 3
4561 GX HULST

Solliciteer