Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Senior HR adviseur

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Gezocht: een senior HR adviseur!

Voor een lange opdracht (tot januari 2022) zijn wij op zoek naar een senior HR adviseur.

Voor deze dienstverlenende organisatie in Goes zijn wij op korte termijn op zoek naar een senior HR adviseur. In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor één of meerdere bedrijfsonderdelen. Sparren is een groot deel van jouw takenpakket! Dit doe jij samen met de HR business partners en HR adviseurs. Je neemt leiding over HR projecten en/of specifieke thema's zoals prestatie & ontwikkeling, verzuim, retentie etc.

Als senior HR adviseur worden de werkzaamheden aan jou toebedeeld:

Leveren van actieve bijdrage aan het HR jaarplan;
- aanspreekpunt op het gebied van tactische/strategische vragen voor leidinggevenden en medewerkers van jouw bedrijfsonderdeel;
- sparringpartner zijn en een coachende rol hebben richting leidinggevenden;
- procesbegeleiding bieden op het gebied van prestatiemanagement, opvolgingsplannen en talent management.

Functie-eisen

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting human resource management, bedrijfskunde of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen een rol als (senior) HR adviseur. Aantoonbare ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling is gewenst en je hebt goede vaardigheden op het gebied van projectmatig werken, netwerken, coachen en samenwerken.

Voor deze rol zoeken we iemand die de klaar is voor een nieuwe uitdaging waarin hij echte stappen durft te zetten! Het gaat om een functie van 32 uur in de week voor een periode van 2 jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal 9 met een maximum van €4329,- bruto per maand op fulltime basis.

Bij interesse ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u bellen naar ons kantoor in Goes, 0113 274 800.


Vacaturenummer 318163