Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker cafetaria m/v

Standplaats: Westkapelle

  • Dienstverband: Vakantiewerk
  • Aantal uren: 8
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wij zijn op zoek naar gezellige en gemotiveerde nieuwe collega's voor de weekenden, vakantie's én als je dat zelf wilt ook doordeweeks (het gehele jaar door). Ben je een teamspeler en niet te beroerd de handen uit de mouwen steken op de momenten dat dat nodig is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het werk houdt in alle voorkomende werkzaamheden die je vindt in een cafetaria. Denk aan bestellingen opnemen aan de kassa, bereiden van die bestellingen, verkoop van ijs ed.
Je werkt altijd in teamverband waar iedereen, als het druk is, zijn eigen taak heeft.
De werktijden vallen tussen 11:00 en uiterlijk 22:00 (in de zomer). Dus nooit vroeg je bed uit en na het werk nog tijd genoeg voor andere dingen.

Ervaring is meegenomen, maar niet nodig. We leiden je intern op en voor je het weet ben je een volwaardig team member. Met wat inzet beheers je de benodigde vaardigheden snel!

Het is een goedbetaalde job (+ bonussysteem), met leuke collega's en woon je iets verder weg, reiskostenvergoeding. Presteer je bovengemiddeld dan word je loon daarop aangepast, wel zo eerlijk.

Het feit dat medewerkers vaak blijven tot ze uitgestudeerd zijn zegt denk ik genoeg over de sfeer!

We zijn ook zeer flexibel wat betreft de dagen dat je wel/ niet kunt werken. In overleg is er veel mogelijk.

Kom bij twijfel gewoon eens langs om te kijken hoe alles in z'n werk gaat, we staan je graag te woord!

Vanaf 14 jaar.

Bij reactie graag vermelden:

woonplaats, vervoer en leeftijd.


Vacaturenummer 459902

Melis Ambachtelijke Friet

t.a.v. Michel Melis
Abraham Calandplein 4
4361 AH Westkapelle

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.601 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.