Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrijwilliger kleurmuziek auteursrecht & PR

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 3
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Voor mensen met een beperking heb ik een kleur muzieknotatie ontwikkeld. Zo kunnen zij toch muziek leren spelen op keyboard of piano. Met een paar vrijwilligers zijn we actief om het kleurmuziek repertoire / aanbod uit te breiden. Op dit moment het grootste aanbod van Nederland.
Ik zoek een enthousiaste vrijwilliger die artiesten en uitgeverijen om toestemming gaat vragen om prachtige nummers in kleurmuziek te mogen verspreiden. Daarnaast het -in overleg- opzetten en uitvoeren van PR. Er is een nieuw website in ontwikkeling.

Functie-eisen

Het is mooi als je na inwerken zelfstandig en resultaatgericht kunt werken, kunt samenwerken, goed bent in woord en geschrift, vaardig op een computer en internet en afspraak-vast.

Arbeidsvoorwaarden

De kleurmuziek methode www.kleurmuziek.com heeft een ideëel doel namelijk dat het belangrijk en vanzelfsprekend is dat mensen met een beperking en laaggeletterden zelf ook muziek kunnen maken. Voor mensen met een verstandelijke beperking is er nog veel te weinig kwalitatief- en goed repertoire beschikbaar.
Ik bied een plezierige samenwerking en overleg. Dit is een bijzonder project voor een bijzonder doelgroep
Graag hoor ik van u !
René Koelemaij, Oost-Souburg

Iets over mezelf:
https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/orkestleider-arduin-met-pensioen-mensen-met-een-beperking-gaan-heel-onbevangen-met-muziek-om-br~a1a462ae/?referrer=https://www.google.com/


Vacaturenummer 385211