Vlees Combinatie Zuid West

Vlees Combinatie Zuid west is een ambachtelijke horeca slagerij met als voornaamste werkgebied zeeland en West-Braband
Dagelijks beleveren wij ziekenhuizen, bejaardenhuizen, catering bedrijven, hotels en restaurants vanuit onze vestiging in goes.

Ons team bestaat uit ca 30 personen van wie de meeste al jaren bij ons bedrijf werken.A.PLESMANWEG 10
4462 GC Goes
0113-214384 (werk), 06-50511266 (mobiel)

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Medewerker vleeswaren snij afdeling

  Vlees Combinatie Zuid-west b.v. is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in verzorgen van vers kwaliteitsvlees voor horeca, grootkeuken en instellingen in geheel Zeeland Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een full time (40 uur) medewerker voor de afdeling vleeswaren snijden die zelfstandig kan werken. Wij zoeken iemand die op korte termijn kan beginnen.

  6 dagen geleden Productie (Goes)
 • Medewerker inpak afdeling

  Op de inpak afdeling verpakt u samen met twee collega's bestellingen en interne voorraad. Omdat bestellingen per klant bij elkaar gehouden moeten worden en ze na elkaar verpakt worden is het belangrijk dat u geconcentreerd kunt werken. Omdat veel bestellingen op aantal weg gaan is het belangrijk dat u goed kunt tellen. Bij dit werk staat u de hele dag, het werk is fysiek niet erg zwaar, maar er moet wel regelmatig getild worden. Wij starten om 6 uur

  6 dagen geleden Productie (Goes)
 • Chauffeur bezorger

  Vlees Combinatie Zuid-west b.v. is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in verzorgen van vers kwaliteitsvlees voor horeca, grootkeuken en instellingen in geheel Zeeland Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een full time (40 uur) chauffeur bezorger met klein rijbewijs die zelfstandig kunnen werken. Wij zoeken iemand die op korte termijn kan kan beginnen. Chauffeur bezorgers bij ons bedrijf zitten ongeveer 50% van de tijd op de auto, de overige tijd zijn ze bezig met het verzamelen van orders in de koel- en vriescel en met het klaar zetten en controleren van orders.

  6 dagen geleden Agrarisch (Goes)
 • Chauffeur bezorger

  Vlees Combinatie Zuid-west b.v. is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in verzorgen van vers kwaliteitsvlees voor horeca, grootkeuken en instellingen in geheel Zeeland Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een full time (40 uur) chauffeur bezorger met klein rijbewijs die zelfstandig kunnen werken. Wij zoeken iemand die op korte termijn kan beginnen. Chauffeur bezorgers bij ons bedrijf zitten ongeveer 50% van de tijd op de auto, de overige tijd zijn ze bezig met het verzamelen van orders in de koel- en vriescel en met het klaar zetten en controleren van orders.

  6 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
Vlees Combinatie Zuid West

A.PLESMANWEG 10
4462 GC Goes
0113-214384 (werk), 06-50511266 (mobiel)