Poppe Installatietechniek BV

Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen.

Wij hebben 3 vacatures voor jou

  • Monteur w-installatie

    Hoe ziet jouw dag als monteur eruit? Het werk bij Poppe Installatietechniek is veelzijdig. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven óf soms in de nieuwbouw. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig aanleggen van verwarming- airconditioning- of sanitaire installaties. Wanneer je een klus hebt bij een particuliere klant begint je dag met het ophalen van je werkbon en het laden van de materialen in het magazijn. Uiteraard kan dit alles gebeuren onder het genot van een bakje koffie met je collega's. Daarna ga je op pad naar de klant. Daar voer je zelfstandig je werkzaamheden uit. Soms alleen en soms met één of meer collega's in teamverband. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Je hebt nauw contact met Pascal Verbist, hij is hoofd bedrijfsbureau en verantwoordelijk voor de planning en de werkvoorbereiding. Als vader van 2 kinderen ontfermt hij zich ook graag over jou. Want voor vragen heb je een goede back-up nodig. Pascal of één van zijn collega's binnen het bedrijfsbureau helpen je graag. Na een productieve dag heb je alweer zin in de dag van morgen. Je luistert bij Pascal hoe jouw planning voor de volgende dag eruit ziet en stemt met hem het moment van laden en lossen af.

  • F-gas monteur / koelmonteur

    Hou je van veelzijdigheid in je werk? Niet iedere dag hetzelfde.... Dan past het werken als koelmonteur bij Poppe Installatietechniek wellicht bij jou. We werken voor een mooi diverse klantenkring; ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven én de particulier. In de koeling installeren en onderhouden we VRV-installaties, koudwatermachines en split-units. Mooie technieken die passen in het creëren van het juiste binnenklimaat. Andere belangrijke onderdelen daarbij zijn het verwarmen en ventileren. Spreekt dit geheel je aan? Aarzel niet en laat ons kennismaken!

  • Servicemonteur

    Hoe ziet jouw dag als servicemonteur eruit? Het werk bij Poppe Installatietechniek is veelzijdig. Als Servicemonteur werk je bij particuliere klanten thuis, bij bedrijven, op scholen, bij zorginstellingen enz. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het opheffen van onafhankelijke storingen aan de verschillende werktuigkundige installaties zoals verwarming, koeling en luchtbehandeling. Je begint je dag met de rit naar de eerste klant. De werkbonnen staan klaar op je tablet, dus langs de werkplaats rijden in Kloosterzande is niet altijd nodig. Je materialen haal je tussentijds op bij de leverancier of in onze werkplaats. Uiteraard combineer je dat met een heerlijk bakje koffie, een aai over de bol van de kantoorhond en een groet aan je collega's. Ben je klaar op je eerste adres, dan laat je de werkbon digitaal ondertekenen en vertrek je naar je volgende klant. Jacqueline verzorgt jouw planning, waardoor jullie regelmatig telefonisch contact hebben om het werk en de afspraken met de klant goed op elkaar af te kunnen stemmen. Wanneer onderdelen besteld moeten worden, bestel je deze digitaal en maak je hiervoor een nieuwe werkbon aan zodat ook de vervolgafspraak snel kan worden ingepland. Zit je met een vraag of heb je advies nodig dan staan je collega's uiteraard voor je klaar. Want ondanks dat je veel zelfstandig op pad bent is de teamspirit binnen ons bedrijf van groot belang. Je maakt binnen onze organisatie met 35 medewerkers deel uit van het serviceteam. Dat bestaat uit Wilko, manager technisch beheer, Jacqueline, planner en de andere 5 collega service monteurs. Samen vormen jullie een belangrijk onderdeel binnen Poppe Installatietechniek. Jullie staan voor kwaliteit en servicegerichtheid bij de klant. Na een dag vol afwisselende werkzaamheden zie je op je tablet alweer de planning voor je volgende dag. Fijn om te weten!

Poppe Installatietechniek BV