MEY Dienstverlening

MEY is een jong, dynamisch en snel groeiende bemiddelingsorganisatie. Wij kunnen u, als werkgever, in een zeer korte tijd voorzien van bevoegd en bekwaam personeel en dit in verschillende sectoren zoals de Grond, Weg en Waterbouw, de bouw, de agrarische sector, de groensector en de logistieke sector.

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Electromonteur *goed salaris!*

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op korte termijn op zoek naar een (hulp)monteur die ervaring heeft in elektrotechnische installaties. Of bedrijfsinstallaties voor onze afdeling montage. (bekabelen,aansluiten schakelkasten enzovoorts)

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Stratenmaker / opperman *goed salaris!*

  Wij zijn op zoek naar stratenmakers die per direct beschikbaar zijn. Wij verwachten van jou dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en er van houdt om lekker bezig te zijn in de buitenlucht. Je salaris hangt af van de ervaring, diploma's en certificaten die je hebt.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Allround timmerman

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar allround timmermannen voor de nieuwbouw en renovatie. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de timmerman die ons team komt versterken?

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Allround kok

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar zelfstandig werkende koks/kokkinnen ! Het gaat om restaurants/horecabedrijven gelegen in Yerseke, Goes en omstreken. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je draagt zorg voor een kwalitatief hoogwaardig product, service en gasttevredenheid. Verder hou je er van om in de keuken te staan en geeft het je een kick als de klant weer met een tevreden gevoel (en een gevulde maag) naar buiten stapt.

  een week geleden Horeca (Goes)
 • Hogedrukspecialist

  Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar personen die er van houden in de buitenlucht te werken! Bij deze job ben je geen standaard hogedrukspuit specialist, maar zul je je bezig houden met het reinigen van o.a. (buiten) zwembaden, gevels van huizen en bedrijven, dakpannen, schoorstenen & ventilatiesystemen en zelfs diverse tunnels en viaducten waaronder de Westerscheldetunnel! Een erg leuke, uitdagende baan dus waar elke dag anders is!

  een week geleden Schoonmaak (Yerseke)
MEY Dienstverlening