Covebo Goes

Covebo ondersteunt werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen!


Wij hebben 10 vacatures voor jou

 • Onderhoudsmonteur

  In een klein, maar hecht team ga je samen op de werkplaats aan de slag met het voorbereiden, samenbouwen en onderhouden van pompinstallaties en toebehoren. Ook werk je op locatie. Hier zal het opbouwen, onderhouden en demonteren van pompinstallaties. Verder ben je verantwoordelijk voor een aantal andere voorkomende werkzaamheden als: Laden en Lossen Ingangscontrole retourmaterieel Schoonmaken Reparatie/revisie Samenbouwen Installeren / montage Aandacht voor veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Schilder

  Je gaat aan de slag als schilder. Als je in de ochtend aankomt bij het project, heb je kort overleg voor de werkzaamheden voor die dag met een bakje koffie. Vervolgens ga je samen met je team van vakmensen aan de slag. Je werkt op diverse projecten door geheel Zeeland of Noord-Brabant.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Timmerman

  De opdrachtgever is op zoek naar timmerlieden. De werkzaamheden hangen af van jouw specialiteit. Je kunt denken aan de volgende specialiteiten: 1e Allround Timmerman 2e Timmerman (assistent timmerman) Betontimmermannen Werkplaatstimmermannen Onderhoud- en renovatietimmerman Nieuwbouw- en ruwbouwtimmerman

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Vakbekwaam hovenier

  Wat ga je doen? Aanleggen van tuinen en groen Het renoveren van tuinen en groen Het aanleggen van (sier)bestrating Het plaatsen van schuttingen / overkappingen Het aanleggen van vijvers Het aanplanten van bomen en planten

  5 dagen geleden Agrarisch (Goes)
 • Stukadoor

  Je gaat aan de slag in de functie van stukadoor. Je begint de dag met een kop koffie en een kort overleg met de uitvoerder, wat de planning voor die dag is. Vervolgens ga je samen met je collega's of zelfstandig aan de slag in de functie van stukadoor. In de functie heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent werkzaam op uitdagende en wisselende projecten en werkzaam binnen een team van vakmensen.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Calculator (staal) bouw

  Wat ga je doen? Het verzorgen van aanvragen en offertes Beoordelen en vergelijken van aanvragen en offertes Verzorgen van de uittrek- en hoeveelhedenstaten Opstellen van begrotingen en offertes Verantwoordelijk voor het inlezen en opnemen van bouwkundige werken Je hebt een sleutelfunctie bij het succesvol afronden van de tenderfase/realisatiefase

  5 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Flensmonteur

  Het onderhouden van machines, pompen, flenzen, afsluiters en kleppen Torque- en Tensioning werkzaamheden (bij de juiste papieren) Werkzaamheden op locatie Werken in ploegendienst (hoeveelheid afhankelijk van locatie)

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Medewerker groenvoorziening

  e voornaamste taak is het behouden en verkrijgen van tevreden klanten. Dit ga je doen door tuinen te onderhouden en eventueel het aanleggen van tuinen: Snoeien van planten, heggen en bomen. Maaiwerkzaamheden Bestrating Assisteren van de hovenier Tuinen onkruid vrij houden Frezen / omspitten van de tuinen Voorjaar- en winterklaar maken van de tuinen Overige werkzaamheden als kruiwagen rijden en sjouwen.

  5 dagen geleden Agrarisch (Goes)
 • Opperman stratenmaker

  oor een leuke opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een opperman stratenmaker. Je begint de dag met een bak koffie met je collega's en gaat de planning voor die dag doornemen met elkaar. Als Opperman stratenmaker ben jij de assistent van de stratenmaker. Jij zorgt ervoor dat de stratenmaker meteen aan de slag kan. Je zoekt bv kabels en leidingen op in de grond zodat deze niet beschadigen. Je geeft tegels aan, brengt kruiwagens met zand, kortom volledige ondersteuning van de stratenmaker.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Opperman stratenmaker

  oor een leuke opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een opperman stratenmaker. Je begint de dag met een bak koffie met je collega's en gaat de planning voor die dag doornemen met elkaar. Als Opperman stratenmaker ben jij de assistent van de stratenmaker. Jij zorgt ervoor dat de stratenmaker meteen aan de slag kan. Je geeft tegels aan, brengt kruiwagens met zand, legt materialen klaar, kortom volledige ondersteuning van de stratenmaker.

  5 dagen geleden Productie (Middelburg)
Covebo Goes