Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 105 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Beginnend controleassistent - roosendaal

  Ben jij net klaar met studeren en vind jij het leuk om veel op locatie bij ondernemers uit de echte economie te werken? Word de baas over jouw toekomst en ga aan de slag als Beginnend Controleassistent bij DRV in Roosendaal. Je controleert samen met een gespecialiseerd team van accountants niet alleen jaarrekeningen, maar brengt ook de risico’s in kaart en onderzoekt of deze voldoende beheerst worden. Past dit bij jou? Als Beginnend Controleassistent sta je meteen midden in de echte economie. Je gaat namelijk veel op bezoek bij cliënten en daardoor leer je veel verschillende bedrijven kennen. Hierdoor ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de diverse branches. Je levert de financiële zekerheid die de ondernemer nodig heeft om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen. Wat je doet als Beginnend Controleassistent in Roosendaal: - Met jouw scherpe blik controleer je jaarrekeningen van mkb-ondernemers. - Tijdens de interim controles breng je de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen in kaart. - Uitvoeren van controle- en assurancewerkzaamheden. - Gesprekken voeren met cliënten om informatie te vergaren. - Voorstellen doen voor verbetering van processen bij een ondernemer. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Unit4 FDS, Unit4 Audition en Idea om nóg efficiënter te werk te gaan.

 • Belastingadviseur - roosendaal

  Is fiscale advisering van ondernemers jou op het lijf geschreven? Wil jij aanspreekpunt zijn van diverse cliënten in de echte economie? Dan is dit dé baan voor jou! Als Belastingadviseur zet je je expertise in op een breed terrein. Je werkt voor een gevarieerde groep cliënten voor wie je een belangrijk klankbord bent. Je begrijpt hoe echte ondernemers denken en werken. Je bedenkt fiscale oplossingen en structuren, die je verwoordt in een beknopt en helder advies dat praktijkgericht is. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en mogelijkheden. Ook stel je complexe aangiften op en je controleert de aangiften die door collega’s zijn gemaakt. Verder schrijf je bezwaarschriften en bied je ondersteuning bij procedures. De ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet en je kennis wil je graag uitbreiden en delen. Je hebt een helder beeld van de echte economie waar onze cliënten in werken. Je schroomt niet om initiatieven te nemen die de ontwikkeling van de praktijk stimuleren en de praktijk uit te breiden met nieuwe cliënten. Samen met het team doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven.

 • (senior-) adviseur corporate finance - brabant

  Functieomschrijving - Is het uitwerken van complexe adviezen op corporate finance gebied jouw ding? - Vind je het een uitdaging om nieuwe opdrachten te verwerven? - Wil je minder ervaren collega’s begeleiden en helpen ontwikkelen? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Als (Senior-) Adviseur Corporate Finance binnen DRV verricht je diverse advieswerkzaamheden op het gebied van corporate finance. Je bereidt complexe adviezen voor en bemiddelt bij uiteenlopende opdrachten op het gebied van fusie en overname, waarderingen, due diligence onderzoeken en bedrijfsfinancieringen. Met jouw sociale en commerciële vaardigheden vind je het leuk om nieuwe opdrachten binnen te halen. Dit doe je door hét gezicht te zijn van het DRV Corporate Finance team in de regio West-Brabant. Door zichtbaar te zijn voor jouw DRV collega’s haal je opdrachten binnen bij cliënten in onze bestaande cliëntenportefeuille. Je bent dan ook werkzaam vanuit diverse DRV-vestigingen. Als echte dealmaker geeft het je energie om ‘buiten de deur’ nieuwe opdrachten en cliënten te verwerven. Bij grote projecten heb je een belangrijke rol onder de directie. Verder zal je de projectleider zijn voor de overige projecten. Je vindt het geen probleem om zelfstandig te werken. Je zal in het dagelijkse werk de minder ervaren collega’s begeleiden vanuit je passie voor corporate finance en hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

 • Gevorderd assistent accountant - roosendaal

  Functieomschrijving Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? Omdat je met beide benen in de praktijk wilt staan? Maar ook omdat je ambitieus bent en moeiteloos met de nieuwste software applicaties werkt? Kom dan eens praten over de functie van gevorderd assistent accountant samenstelpraktijk bij DRV, het topkantoor in de echte economie. Als gevorderd assistent accountant maak je deel uit van ons gedreven team. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt (DRV Pro) en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Bij DRV maken we ruim baan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als young professional krijg je dan ook een mentor die jou begeleidt om het beste uit jezelf te halen. Dat geldt niet alleen voor je dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor je ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Ook kun je deelnemen aan trainingen, projectgroepen en andere initiatieven binnen DRV. Bij gebleken geschiktheid kun je doorgroeien naar de functie van zelfstandig assistent accountant.

 • Gevorderd controleassistent - roosendaal

  - Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? - Een cruciale rol spelen als in de controle van hun financiële verantwoording? - Cliënten de beste inzichten en het optimale advies bieden? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Als Gevorderd Controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. Daarnaast ondersteun je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

 • Controleleider - roosendaal

  - Wil jij een klankbord zijn van diverse cliënten in de echte economie? - Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? - Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van één van de leukste controleteams van DRV? Dan is dit jouw uitdaging! Lees snel verder! Als Controleleider heb je een uitvoerende, coördinerende en adviserende rol in ons gedreven team. Je voert controlewerkzaamheden uit voor een diverse groep cliënten, schat risico’s in en bespreekt jouw bevindingen met de cliënt. Je neemt de coördinatie van de werkzaamheden op je en begeleidt daarbij Controleassistenten van elk niveau. De richtlijn van de beroepsgroep houd je scherp in het oog: je focust op kwaliteit, je hebt een kritische instelling en je bent nauwkeurig en integer. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten en de beste ondersteuning te geven. Ook ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je stelt het controleplan op, voert controleopdrachten uit en beoordeelt de financiële verantwoording. Daarnaast zorg je voor een goede dossiervorming. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Daarnaast lever je als controleleider een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling.

 • Financieel administratief medewerker - samenstelpraktijk - bergen op zoom

  Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? Ben je financieel onderlegd en heb je een behoorlijke affectie voor IT of andersom? Wil jij bijdragen aan verschillende softwareoplossingen voor onze cliënten? Dan ben jij de Financieel Administratief Medewerker die wij zoeken bij DRV in Bergen op Zoom! Jouw takenpakket: - Je voert financiële administraties en verzorgt fiscale aangiften voor onze cliënten. - Je werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en jaarrekeningen. - Je verleent hulp bij het inrichten van administraties. - Je helpt collega’s om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. - Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). - Je begeleidt cliënten die gebruik maken van Exact Online. - Je ondersteunt de organisatie bij voorkomende vraagstukken op het gebied koppelingen van IT met administratie. - Je ondersteunt collega’s in diverse algemene administratieve taken. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten.

 • Exact online consultant - it consultancy - zuid-west nederland

  Heb jij een goede kennis van Exact Online? Ben je communicatief vaardig en klantgericht? En wil jij jouw kennis en kunde inzetten om cliënten in de echte economie te adviseren? Dan ben jij de Exact Online Consultant die wij bij DRV zoeken! Wat je gaat doen als Exact Online Consultant: Als Exact Online Consultant ben je de schakel tussen de cliënten van DRV en onze collega’s in de praktijk. Jij helpt organisaties door te adviseren en begeleiden in het gebruik van adequate software oplossingen, en in het bijzonder Exact Online. Door jouw persoonlijke benadering en kennis van zaken, maak je de bedrijfsprocessen van de cliënt inzichtelijk. Deze processen vertaal je door naar Exact Online, waardoor het softwarepakket zo compleet en efficiënt mogelijk wordt ingericht en gebruikt. Hierdoor help jij deze organisaties hun (financiële) ambities en doelstellingen sneller en eenvoudiger bereiken. Kortom, je bent een echte sparringpartner voor onze cliënten in de echte economie!

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Voor een mooie organisatie op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jouw nieuwe werkgever is een autoriteit op het gebied van brandbestrijding. Zij zijn een totaal leverancier op het gebied van brandbestrijding in de breedste zin van het woord. Je krijgt een goede werksfeer met maandelijkse borrels en attenties waarin persoonlijke benadering voorop staat, een modern kantoor, korte lijnen, en gezonde tussendoortjes. De werkzaamheden bestaan uit: - In ontvangst nemen van orders/aanvragen via telefoon, mail etc. - Opstellen en verzenden van offertes met calculaties - Bevestigen van overeengekomen afspraken - Nagaan van commerciële afspraken/condities - Opvragen van prijzen en levertijden bij leveranciers - Verzenden van mailings en prijslijsten - Doorvoeren van mutaties in prijslijsten - Bewaken van de opvolging van de uitstaande offertes - Aanmaken en verzenden van orderbevestiging - Beantwoorden van algemene vragen over assortiment, leveringscondities, toezenden van promotiemateriaal - Verstrekken van informatie over lopende orders; op de hoogte houden van afwijkende levertijden of bijzonderheden - Registeren en oplossen van klachten - Bijhouden van CRM systeem; aanmaken van nieuwe relaties - Opbouwen en onderhouden van relaties - Vastleggen van contracten, bezoeken en bezoekresultaten - Controleren en paraferen van te versturen facturen - Up to date houden van kennis over producten en diensten - Verzamelen van gegevens over producten, markten en mogelijke klanten.

  een week geleden Adecco, team Goes - Buiten Zeeland
 • Test-medewerker printplaten

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Test-Medewerker Printplaten. Het betreft een vaste full-time baan in een twee ploegendienst! Wil jij werken in hightech omgeving, een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staat en ben jij helemaal gek van elektronica? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een test-medewerker printplaten voor op onze testafdeling. Jouw uitdaging van de dag is het testen van printplaten voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart. Het is een uitdagende full-time functie voor een collega met technisch oplossingsgericht denkvermogen. Op onze testafdeling worden de geassembleerde printplaten (pcba’s) die wij produceren, volledig getest voordat deze worden uitgeleverd. Doordat jij trends signaleert en terugkoppelt aan productie, wordt het productieproces continu verbeterd en bijgesteld en daarin ben jij een belangrijke schakel. Wat doe je nog meer als test-medewerker printplaten? De werkzaamheden omvatten het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren en keuren van geassembleerde printplaten doormiddel de volgende testmiddelen: AOI, ICT, EBST, flying probe, boundary scan (JTAG) en functionele testen. Je bent verantwoordelijk voor de uitgevoerde taken en het in acht nemen van algemene- en kwaliteitseisen die aan het product zijn gesteld. Je hebt het technisch inzicht, de zorgvuldigheid en de handvaardigheid om printplaten te testen en te repareren. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig schema’s leest en dat je algemeen en specifieke testinstructrices opvolgt, om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Doordat onze klant in diverse branches actief is, ziet geen dag en ook geen printplaat er hetzelfde uit. Daardoor heb je een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen die jou voldoening geven. En ook een behoorlijke verantwoording, want jij bent de laatste kwaliteitscheck over dit proces!

  een week geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Productiemedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Wil jij werken in een hightech omgeving en een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staan? Heb jij een leergierige en precieze persoonlijkheid? Vind je het leuk met jouw handen te werken aan de hand van een werkinstructie? Zo ja, dan ben jij de juiste aanvulling voor ons productieteam! Wij zijn namelijk op zoek naar een productiemedewerk(st)er. Wij bieden jou een veelomvattende functie binnen de open sfeer van ons bedrijf: het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de assemblage van printed circuit boards, zoals montage, bedrading en samenbouw. Je hebt passie voor het samenwerken aan diverse projecten voor opdrachtgevers in allerlei branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart. Samen met het productieteam draag je zorg voor het productieproces en de kwaliteit van de printed circuit boards. Je zal onderdeel worden van een gemotiveerd team van ongeveer 10 medewerk(st)ers. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  een week geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Kwaliteitsmedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. De werkzaamheden: Er zijn veel ad hoc bezigheden en er wordt constant gewerkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem koppel je terug naar de desbetreffende processen/afdelingen en eventuele verbeteringen voer je door. Naleving van onze procedures en werkinstructies staan hoog in het vaandel. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel - met zowel interne als externe partijen - in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Onze afdeling kwaliteit zoekt een enthousiaste collega die graag samenwerkt met zijn/haar collega’s. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  een week geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Werkvoorbereider / planner

  Voor onze klant in Middelharnis zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Planner. Het betreft een vaste full-time baan! Dit ga je doen: Als werkvoorbereider/ planner ben je verantwoordelijk voor een complete en juiste voorbereiding van onze projecten. Je bent in staat om het overzicht te houden en de voorbereiding van meerdere kleine en grotere (technische) projecten tegelijkertijd te managen, waarbij je het overzicht niet verliest en prioriteiten weet te stellen en uit te dragen richting alle belanghebbenden. In grote lijnen houdt de functie het volgende in: • Je bent verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van de projectplanning in samenwerking met de projectleider • Je bent verantwoordelijk voor het goed bijhouden van taken en acties op basis van een juiste prioritering. • Je ontvangt project gegevens van onze sales afdeling en trekt de materialen uit en laat deze door onze inkoop bestellen • Je bepaalt het benodigde materieel • Je maakt project dossiers aan en zorgt ervoor dat deze compleet en actueel zijn • Je draagt zorgt voor de tijdige en correcte afronding van de vereiste documentatie. • Je stelt de installatie manual samen voor de uitvoering • Je zorgt er voor dat de randvoorwaarden om het project goed uit te kunnen voeren zijn geregeld (overnachtingen van de medewerkers op site etc..)

  een week geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Chef-kok m/v

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v. Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

 • Medewerker bediening m/v (fulltime)

  Ben jij die horecatopper die wij zoeken? Vrolijk, gastgericht en flexibel? Lees dan snel verder! Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste en ervaren medewerker bediening m/v (fulltime) Functieomschrijving Werken op een unieke plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje op het gezellige terras. Als medewerker bediening ben jij het gezicht naar de gasten toe. Je hebt passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen van de bestellingen, het uitserveren van drankjes en gerechten, kas draaien en het afsluiten.