Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 108 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Verpleegkundigen intramuraal bergen op zoom/ steenbergen/breda vanaf 45 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verpleegkundigen in de regio's Bergen op Zoom/Steenbergen/Breda. We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek naar een smeer technisch onderhoudsmonteur, spreekt de onderstaande functieomschrijving jou aan solliciteer dan zeker snel! Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeer technische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

  een week geleden Mavertech B.V. - Buiten Zeeland
 • Lead design engineer automation

  For our client, an EPCM organisation, in the region of Rotterdam we are looking for a Lead Design Engineer Automation. We are looking for a professional in the field of automation and Instrumentation Department for demanding process industry projects. The scope of assignments ranging from small pilot projects, development and maintenance for large-scale investment projects. We here in Automation and instrumentation function are responsible to make high-quality automation solutions as well as engineering development of projects.

  een week geleden dNM - Buiten Zeeland
 • Lead design engineer instrumentation

  For our client, an EPCM organisation, in the region of Rotterdam we are looking for a Lead Design Engineer Instrumentation. This position requires extensive knowledge of the process industry field instrumentation devices, the design and implementation of the automation systems, safety systems and process information systems knowledge. Requires extensive knowledge of the management of tasks within the design field. Independent professional development as well as good cooperation and interaction skills are an essential requirement.

  een week geleden dNM - Buiten Zeeland
 • Lead design engineer layout & piping

  For our client, an EPCM organisation, in the region of Rotterdam we are looking for a Lead Design Engineer Layout and Piping. In the role of Lead Engineer, Layout and Piping you will play a key role in our projects.

  een week geleden dNM - Buiten Zeeland
 • Lead design engineer mechanical

  For our client, an EPCM organisation, in the region of Rotterdam we are looking for a Lead Design Engineer Mechanical. We are offering challenging work in project environment in study, basic engineering and detailed engineering phases in different process and energy industry projects.

  een week geleden dNM - Buiten Zeeland
 • Chauffeur ce nationaal transport

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transport groep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Tailormade Logistics groeit snel. Ter uitbreiding van het team in Gent is TML op zoek naar een Chauffeur CE voor nationaal transport. Takenpakket: - Je voert transporten uit tussen verschillende locaties nationaal (België). - Je ontvangt de werkopdrachten en treft de nodige voorbereidingen om de rit goed te kunnen uitvoeren. - Je controleert de lading op veiligheid, volledigheid en schade. - Je maakt na de beëindiging van je ritten de correcte documenten en gegevens over.

 • Chauffeur ce internationaal transport

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transport groep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Tailormade Logistics groeit snel. Ter uitbreiding van het team is TML op zoek naar een Chauffeur CE voor internationaal transport. Takenpakket: - Je voert transporten uit tussen verschillende locaties internationaal. - Je ontvangt de werkopdrachten en treft de nodige voorbereidingen om de rit goed te kunnen uitvoeren. - Je controleert de lading op veiligheid, volledigheid en schade. - Je maakt na de beëindiging van je ritten de correcte documenten en gegevens over.

 • Chauffeur ce belgië-luxemburg

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transport groep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..) Tailormade Logistics groeit snel. Ter uitbreiding van het team is TML op zoek naar een Chauffeur CE die elke dag tijdens de nacht naar Luxemburg rijdt. Takenpakket: - Je voert transporten uit van onze site in Zelzate naar Luxemburg. - Je ontvangt de werkopdrachten en treft de nodige voorbereidingen om de rit goed te kunnen uitvoeren. - Je controleert de lading op veiligheid, volledigheid en schade. - Je maakt na de beëindiging van je ritten de correcte documenten en gegevens over. - Je bent bereid om de transporten afwisselend uit te voeren met zowel een C als CE vrachtwagen.

 • Ict coordinator

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transport groep. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Frankrijk, Italië en Zweden. Op heden zijn wij op zoek naar een ICT Integration Coordinator. Als Integration Coordinator zorg je voor het implementeren van digitale bestandsuitwisselingen met externe partners van Tailormade Logistics door middel van het beheren van Electronic Data Interchange (EDI), het coördineren van EDI implementaties, het (laten) realiseren van wijzigingen en de ondersteuning van onze eindgebruikers. Tevens werk je mee aan de ontwikkeling van onze externe en interne rapportage. In deze functie maak je deel uit van ons intern ICT team en rapporteer je aan de ICT manager. - Je implementeert nieuwe EDI stromen en brengt ze in kaart. - Je test en coördineert de EDI stromen. - Je onderzoekt afwijkingen en analyseert problemen grondig, zodat een oplossing zo snel mogelijk gevonden wordt. Je gaat hierbij zelfstandig te werk of in overleg met het ICT- team. - Je voert samen met het ICT-team het onderhoud van de EDI stromen en rapporten uit. - Je informeert eindgebruikers over de verschillende rapportagemogelijkheden en helpt hen indien nodig. - Je maakt nieuwe rapporten en stroomlijnt de bestaande rapportage. Meer weten over ons? Bezoek onze website www.tailormade-logistics.com

 • E/l monteur technische dienst

  Onze klant is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatformen, waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit, flexibiliteit en feilloze, tijdige levering naar de opdrachtgever. Windenergie op zee staat hoog in het vaandel daar zij een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze energievoorziening. Wil je hier ook deel van uitmaken, dan is er nu de kans om je toe te voegen aan hun teams. De gebouwen en de machines op het terrein van de klant moeten optimaal onderhouden worden, zodat het gehele productieproces vlekkeloos kan opereren. De taken binnen deze functie bestaan uit de volgende werkzaamheden; Hoofdtaken - Onderhoud verrichten aan gebouwen en machines aan de hand van de instructies van het Hoofd Technische Dienst - Oplossen van storingen aan machines, zodat de productie zo min mogelijk vertraging oploopt - Onderhoud verrichten op het vakgebied Elektronica en Mechanica Neventaken - Tijdig signaleren en melden van mogelijke verslechteringen in de conditie van gebouwen en machines - Assisteren bij verplaatsingen van machines en het plaatsen van nieuwe machines - Zorgdragen voor orde en netheid - Het uitvoeren van preventief onderhoud aan de productiemiddelen volgens de daarvoor geldende voorschriften - Goede overdracht naar de andere dienst en collegae - Naleven veiligheids- en milieuvoorschriften Is bevoegd tot: - Het nemen van initiatieven binnen het door het Hoofd Technische Dienst bepaald kader van richtlijnen. Is verantwoordelijk voor: - De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden - Een ( zo vlug mogelijke) continuering van de productie - Het uitvoeren van preventief onderhoud aan de productiemiddelen - Een correcte invulling van de onderhoudskaarten - De orde, netheid en veiligheid op de werkplek

 • Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

  Wil jij werken als brandwacht? RBC Flex zoekt toekomstige brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, ben je een echte teamspeler en op zoek naar een nieuwe carriere met een opleiding? Lees dan verder! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt ervaren brandwachten

  RBC zoekt per direct ervaren Rijks-gediplomeerde of Industriele brandwachten! Ben jij in het bezit van geldige certificaten voor Brandwacht (of moet je een aantal certificaten herhalen), is jouw project net afgelopen, wil je verder in de wereld van de Brandwachten en ben je op zoek naar je volgende opdracht als Brandwacht bij de eindgebruiker??  RBC zoekt ervaren of Rijks-gediplomeerde brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Wij zoeken Brandwachten voor opdrachtgevers in het gebied Maasvlakte II tot aan Moerdijk en in Amsterdam e.o.

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt 50-plussers! wij verzorgen jouw opleiding!

  RBC zoekt ervaren 50-plussers! Vind je het lastig om als 50 plusser een baan te vinden op huidige arbeidsmarkt? RBC is JUIST op zoek naar jou en geeft je een kans (opleiding!) om jouw carrière nieuw leven in te blazen! RBC zoekt toekomstige brandwachten!  Wij zijn specifiek op zoek naar mensen in de leeftijdscategorie 50+ die met hun uitgebreide ervaring ons team met brandwachten komen versterken! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en ben je een echte teamspeler;  lees dan verder! Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt brandweerman (m/v)! (rijksgediplomeerde brandwachten!)

  Op zoek naar een vaste baan? Ben je vrijwilliger bij de brandweer (geweest) en bezit je het Rijksdiploma brandwacht / Manschappen A? Wil je werken voor een organisatie die haar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden optimaal heeft geregeld? Werken voor een organisatie die een unieke inkomenstoeslag kent (overwerk, onregelmatig werken en een periodieke toeslag). Ben je een echte teamspeler? RBC komt dan graag in contact met jou! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als rijksgediplomeerde brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werken in besloten ruimten.  Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Jij bent verantwoordelijk voor : -het verrichten van gasmetingen ( indien bevoegd) ten behoeve van toxische stoffen, zuurstofgehalte en explosieve mengsels. - het uitvoeren van inspectierondes ten behoeve van brandpreventie. - het controleren op de naleving van ingezette brandpreventiemiddelen zoals vermeld in de werkvergunning samengevat : het waarborgen van de veiligheid van collega's en jou eigen veiligheid

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland