Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 111 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Productiemedewerker (fulltime)

  Ter uitbreiding zoeken wij voor een opdrachtgever een productiemedewerker (fulltime) (lasser / constructiebankwerker)

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Buiten Zeeland
 • Productiemedewerker (fulltime)

  Ter uitbreiding zoeken wij voor een opdrachtgever een productiemedewerker (fulltime) (lasser / constructiebankwerker)

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Buiten Zeeland
 • Productiemedewerker (fulltime)

  Ter uitbreiding zoeken wij voor een opdrachtgever een productiemedewerker (fulltime) (lasser / constructiebankwerker)

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Buiten Zeeland
 • Country manager m/v

  Zijn de woorden geboren leider, verbinder, commercieel, gedreven en mensgericht op jouw lijf geschreven? Heb je daarnaast ervaring met projectdetachering? Dan komen wij graag in contact met jou! Om de verdere groei van het bedrijf in goede banen te leiden zoeken wij voor onze succesvolle opdrachtgever een fulltime Country Manager m/v Het bedrijf De focus van onze opdrachtgever in Moerdijk richt zich op het inzetten van deskundige, internationale teams bestaande uit lassers en fitters op nieuwbouw en maintenance projecten in zware industrieën zoals; offshore, scheepsbouw, petrochemie, farmacie, food, feed en utiliteit. Door deze heldere focus zijn zij specialist in hun werkgebied. Deze professionele organisatie heeft dankzij de enthousiaste en deskundige inzet van al hun medewerkers in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. Functieomschrijving Wij zoeken een Country Manager die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van het team van Project Coördinatoren (5) in Nederland en die eindverantwoordelijk is voor het accountmanagement van de Nederlandse en Belgische klanten. Het team van Project Coördinatoren in Nederland is leading en verzorgt informatie aan de Project Support Planner en de Recruiters in het buitenland. De ideale kandidaat is een meewerkende, commerciële People Manager die het spel van projectdetachering snapt en die affiniteit heeft (het liefst ook een netwerk) met bedrijven in de branche waar onze opdrachtgever werkzaam is.

 • Planner/ operator (in opleiding)

  Geïnteresseerd in de bouw en wil je graag als planner/operator aan de slag? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Aan de hand van een zeer ervaren begeleider leer je het boeiende vak van Planner/ Operator op de locatie in Stellendam. Wat ga je dan precies doen? - Het bedienen van de machines die voornamelijk geautomatiseerd zijn; - De intake en planning van de vervoersopdrachten; - Daarnaast zijn er ook andere werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren zoals het bedienen van de shovel, uitvoeren van kleine reparaties en bij springen in het lab. Je werkt samen in een ervaren team van 15 medewerkers. Je komt te werken bij een groot familiebedrijf in Zeeland met locatie Stellendam dat actief is in bouw- en afbouwmaterialen. Je ontvangt een marktconform salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Interesse? Bel, app of mail voor meer informatie naar Sonja van IJk, 0115-649521, 06-13091692 of s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl

  een week geleden Werk en Vakmanschap - Buiten Zeeland
 • Albron zoekt zelfstandig werkend kok bij albron center parcs port zélande

  Jouw recept Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse taken in de keuken. Met jouw passie voor werken in de keuken zorg je ervoor dat iedereen zijn/haar taken zo goed mogelijk kan doen. Leidinggeven aan jouw keukenteam: collega’s coachen een aansturen • Zorg dragen voor een optimale taakverdeling • Bereiding van gerechten • Verrassende menusuggesties doen • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten • Gasten met enthousiasme vertellen over de samenstelling van gerechten en hen eventueel voorzien van advies. De keuken Je gaat aan de slag in één van onze keukens op het park. Op het park bevinden zich meerdere keukens voor de verschillende restaurants. In de keuken worden de meest heerlijke gerechten bereid: van belegde broodjes tot exotische wokgerechten. Onze koks hebben liefde voor het vak. Dit uit zich niet alleen in het afleveren van een hoogwaardig product, maar ook in de bereidheid naar gasten te luisteren en in te spelen op hun wensen. Albron Center Parcs Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen. Over jouw park Park Port Zélande ligt in Ouddorp, provincie Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de unieke ligging aan het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen.

 • Albron zoekt medewerker bediening restaurant bij albron center parcs port zélande

  Jouw recept Gerechten serveren, de chefs ondersteunen in de keuken en onze gasten verrassen met je enthousiasme. Tegelijk: gasten wijzen op leuke uitjes op het park. Zo creëer jij smaakvolle herinneringen voor onze gasten. • Gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Bestellingen opnemen, uitserveren en onze koks ondersteunen • Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeerbeleving van het restaurant. Albron Center Parcs Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen. Over jouw park Park Port Zélande ligt in Ouddorp, provincie Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de unieke ligging aan het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen.

 • Albron zoekt spoelkeuken medewerker bij albron center parcs port zélande

  Jouw recept Als spoelkeuken medewerker verricht je alle voorkomende algemene werkzaamheden in de spoelkeuken. • Het reinigen van vaatwerk, het glaswerk en het bestek • Het controleren van de kwaliteit van servies • Het signaleren van beschadigingen aan het vaatwerk • Je bent verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde spoelkeuken • Samenwerken met anderen en hen helpen waar nodig • Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt. De spoelkeuken Je gaat aan de slag in onze spoelkeuken. De spoelkeuken is de plek waar het vaatwerk, het glaswerk en het bestek voor alle restaurants op het park wordt gereinigd en wordt gecontroleerd op kwaliteit. Dit alles met behulp van onze spoelmachine. Albron Center Parcs Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen. Over jouw park Park Port Zélande ligt in Ouddorp, provincie Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de unieke ligging aan het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen.

 • Albron zoekt kok bij albron center parcs port zélande

  Jouw recept Met jouw goede smaak in gastronomie zorg je ervoor dat je jouw taken zo goed mogelijk uitvoert. Jij ziet toe op een perfecte bereiding van elk gerecht voor onze gasten. • Bereiden van gerechten • Mise-en-place maken en andere voorbereidende werkzaamheden treffen • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten • Gasten met enthousiasme vertellen over de samenstelling van gerechten en hen eventueel voorzien van advies. • Verrassende menusuggesties doen De keuken Je gaat aan de slag in één van onze keukens op het park. Op het park bevinden zich meerdere keukens voor de verschillende restaurants. In de keuken worden de meest heerlijke gerechten bereid: van belegde broodjes tot exotische wokgerechten. Onze koks hebben liefde voor het vak. Dit uit zich niet alleen in het afleveren van een hoogwaardig product, maar ook in de bereidheid naar gasten te luisteren en in te spelen op hun wensen. Albron Center Parcs Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen. Over jouw park Park Port Zélande ligt in Ouddorp, provincie Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de unieke ligging aan het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen.

 • Albron zoekt hulpkracht magazijn bij albron center parcs port zélande

  Albron Center Parcs Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen. Jouw recept • Het in ontvangst nemen en controleren van goederen en deze controleren • Verantwoordelijk voor de uitgifte van goederen naar de diverse afdelingen • Beheren van de voorraad en het plaatsen van bestellingen • Het verrichten van administratieve werkzaamheden • Het beheren van de emballage Jouw werkplek Park Port Zélande ligt in Ouddorp, provincie Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de unieke ligging aan het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen.

 • Albron zoekt leidinggevende horeca bij albron center parcs port zélande

  Collega’s uitdagen, teamwerk stimuleren, perfecte service bieden én elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tegelijkertijd: organisatorisch alles in goede banen leiden en verkooptargets waarmaken. Met plezier en enthousiasme elke dag weer. Jouw ingrediënten • Minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring in de horeca • Een horeca- of gastvrijheidsopleiding (bij voorkeur hotelschool) • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden • Beheersing van Franse, Duitse en Engelse taal is een pré • Gast- en servicegerichte attitude en commerciële feeling • Kunnen samenwerken • Flexibel en breed inzetbaar • Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen

 • Chef kok

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v. Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

 • Accountmanager b2b binnendienst m/v

  Zijn de woorden proactief, commercieel, relatiebouwer en zelfstandig jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te reageren! Voor een internationaal opererende groothandel in bevestigingsartikelen zoeken wij gedreven kandidaten voor de functie van accountmanager B2B binnendienst m/v fulltime nationaal/internationaal. Onze opdrachtgever is een succesvolle internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de fabricage, import en export van bevestigingsartikelen. De verkoop en distributie vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Hellevoetsluis. De klanten zijn inkooporganisaties, handelsondernemingen en grote industriële bedrijven. Binnen de organisatie heerst een open en directe sfeer. Functieomschrijving Jouw functie als accountmanager binnendienst bestaat uit de volgende taken: Verzorgen en opvolgen van offertes; Onderhouden en verder uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties in de ijzerwarenbranche, in Nederland en/of buitenland; Omzet- en marge doelstellingen bewaken en proactief handelen; Als eerste aanspreekpunt voor de klanten ondersteun je hen met oplossingsgerichte adviezen op maat; Deelnemen aan beurzen en andere evenementen ter promotie van de producten; Volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de sales manager.

 • Test operator

  Heb jij kennis van elektronica? Beschik je daarnaast over analytisch vermogen en technisch inzicht? Lees dan snel verder! Ter versterking van de testafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever in Dirksland een gemotiveerde kandidaat voor de functie van test operator m/v (fulltime). Functieomschrijving Het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren van de bij de opdrachtgever geproduceerde printplaten; Het toetsen van het product aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.

 • Zelfstandig werkend kok

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok m/v. Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.