Stagiaire allround leisure (Nederland of Duitsland)

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Je vermaakt de kinderen in de Koos Kids Club en danst dagelijks de mini disco met Koos Konijn. Daarnaast voer je sportactiviteiten uit, maar dat is niet het enige! Naast meewerken in het sport en animatieteam kun jij ook ingezet worden op afdelingen zoals; fietsverhuur, sportbalie, horeca en/of supermarkt. Je zal 80% werken op de afdeling sport & animatie en 20% op andere afdelingen. Op deze manier leer jij veel verschillende afdelingen binnen het vakantiepark kennen, met de focus op sport & animatie.

Afhankelijk van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden je wilt leren of verbeteren tijdens jouw stage. Er wordt een stage op maat gemaakt voor jou! Benieuwd naar alle vakantieparken waar jij stage kan lopen? Ga naar https://www.werkenbijroompot.nl/stage-bij-roompot/informatie-stageplaatsen.

Functie-eisen

-Je bent enthousiast en gemotiveerd om het beste uit je stage te halen;
-Je bent flexibel en bereid om in weekenden, in vakanties en op feestdagen te werken;
-Je neemt graag initiatief en kunt zowel in een team als zelfstandig goed werken.

Arbeidsvoorwaarden

- Een leuke stage vol afwisseling
- Een trainingsweekend zodat jij goed voorbereid bent wanneer jij aan jouw stage begint.
- Stagevergoeding van € 325,- per maand
- Begeleidend leren (online systeem)
- Mogelijkheid om intern te overnachten
- Reiskostenvergoeding (alleen wanneer je niet met het openbaar vervoer kunt reizen)
- Vijfdaagse werkweek

Roompot spirit
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.


Vacaturenummer 311436