Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seizoensmedewerker Camping Olmenveld

Standplaats: Serooskerke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Samen met onze technische dienst zorg je als hulpkracht techniek & groen voor het onderhoud van het terrein.

Functie-eisen

Wat ga je doen?
De ene dag help je mee met het onderhoud van de gebouwen en machines, de andere dag snoei je bomen of maai je het gras. Je doet licht technische werkzaamheden. Is er een storing ergens of iets kapot? Jij zorgt met je collega’s dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Je doet zo veel verschillende ervaring en kennis op. Bij ons krijg je ook genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het vak verder te leren.

Functie-eisen
Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat af en toe werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

bent minimaal 16 jaar
bent technisch handig en hebt groene vingers
houdt van aanpakken
bent enthousiast, sociaal en gastvrij
werkt nauwkeurig


Arbeidsvoorwaarden

Afwisselend werk in een vakantiesfeer bij een middelgrote organisatie en op een fantastische locatie! Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.

Solliciteer via: info@olmenveldvakanties.nl


Vacaturenummer 342736

Camping Olmenveld

t.a.v. Jos Westerbeke