Projectlead internet projects (fulltime)

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

De afdeling E-commerce houdt zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer.

Het Internet Projects team houdt zich met name bezig met de doorontwikkeling van onze online platformen. Dit zijn voor nu onder andere onze belangrijkste boekingswebsites, de mijn-omgevingen voor de gasten, de progressive web apps voor gasten op de parken zelf en in de nabije toekomst ook innovatieve projecten, zoals voice.
Voor de (door)ontwikkeling van al deze platformen en websites is een strakke planning, het monitoren van kwaliteit én een goede communicatie richting development cruciaal. Oplevering op tijd, conform specs en grondig getest op alle platformen zorgt ervoor dat we naar onze gasten toe de best mogelijke ervaring neer kunnen zetten. Uiteindelijk is dit laatste ons belangrijkste doel! Omdat de behoefte en de snelheid van (door)ontwikkeling ontzettend hard groeit, zijn we op zoek naar een extra Projectlead voor dit team om de groeiende vraag te kunnen bijbenen. Samen met de Teamlead, nog een projectlead en een Project Medewerker zijn jullie de schakel tussen de business en development.

Taken die bij deze functie horen zijn onder andere:

Het in kaart brengen van de wensen vanuit de business en deze vertalen naar functionele requirements.
Schakelen met de juiste afdelingen binnen de organisatie (zoals Systemmanagement, Revenue, Touroperating, etc.) om raakvlakken en risico’s in kaart te brengen.
Het bepalen van prioriteiten na afstemming met de product owner(s)) en zorgen dat tijdig de juiste tickets in behandeling worden genomen bij development.
Het beheren van RfC’s op al deze omgevingen.
Begeleiden van designtrajecten binnen de technische kaders en meedenken over passende oplossingen.
Verbeterpunten en bugs signaleren n.a.v. testbevindingen. Bijvoorbeeld op basis van sitespeed, security of functionele werking.
Fouten in programmatuur die gemeld worden (door bijvoorbeeld gastenservice, verhuuradministratie of door onze eigen gasten) registreren, uitzoeken en zorgen voor een structurele fix.
Het waarborgen van de planning en releases richting development. Hierbij is terugkoppeling naar de gebruikers binnen de organisatie ontzettend belangrijk.

Functie-eisen

`- Minimaal hbo niveau (of vergelijkbaar).
- 5 jaar ervaring in de rol van Project Medewerker of Functional Consultant.
- Ervaring met Agile/Scrum werkwijkze.
- Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en grondig.
- Je hebt goede analytische vaardigheden.
- Je hebt een hoog probleemoplossend vermogen.
- (Basis)Kennis van diverse programmeertalen en webstandaarden, zoals: HTML(5), -
- Java(script), PHP, CSS, etc. is een pre.
- Ervaring met CMS systemen, zoals Drupal, Wordpress en Episerver is een pre.
- Ervaring met koppelingen d.m.v. API’s en webservices is een pre.
- Je beheerst uitstekend zowel de Nederlandse als de Engelse taal schriftelijk en mondeling.

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

Roompot spirit
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.


Vacaturenummer 311429