Medewerker receptie (m/v) met uitzicht op vaste aanstelling

Standplaats: Vrouwenpolder

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele receptionist(e) die daarnaast ook enkele werkzaamheden in de campingwinkel op zich neemt. Het gaat in eerste instantie om een betrekking tot 31 december 2019, met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op een vast contract. 32 uur per week is het gemiddelde over het hele jaar. In het campingseizoen zul je eerder 38 uur in de week werken en in het winterseizoen aanzienlijk minder.

Voor (potentiële) gasten ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Een goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse en Duitse taal is gewenst, net als ervaring in een vergelijkbare functie. We zoeken iemand die kritisch is op zijn/haar eigen werk en soms net even wat verder denkt om problemen te voorkomen of te verhelpen. Bij ons wisselen drukte en rustige periodes zich snel af, en moet je veel schakelen tussen werkzaamheden.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

• Het verstrekken van informatie
• Reserveringen vastleggen en bevestigen, telefonisch en per e-mail
• Gasten ontvangen
• Het afhandelen van klachten en storingen
• Het bedienen van de kassa van de campingwinkel die zich tevens bij de receptie bevindt
• Zorgen voor een opgeruimde en schone receptie en winkel

Functie-eisen

Een vlotte, gemotiveerde en positief ingestelde collega die zich met veel enthousiasme in wil zetten voor een geweldig verblijf van onze gasten. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een team, maar ook zelfstandig stevig in je schoenen staat. Je bemant namelijk vaak zelfstandig de receptie en winkel. Je maakt een belangrijk deel uit van het eerste contact dat gasten hebben met de camping. Hierbij hoort een nette en ordelijke manier van werken, net als een vriendelijke en representatieve houding naar onze gasten toe. Omdat drukke en rustige tijden zich op ons bedrijf snel afwisselen, hebben we een stressbestendige collega nodig die ook wel eens een uurtje langer kan blijven als dat nodig is. Zoals in deze branche vanzelfsprekend is, ben je inzetbaar in het weekend, tijdens feestdagen en in schoolvakanties.

Kennis van Microsoft Outlook en aanverwante programma’s komt goed van pas, evenals ervaring met reserveringssystemen. (Wij maken gebruik van het boekingssysteem Tibos.) Omdat het campingseizoen al is gestart en er daardoor minder gelegenheid is om uitgebreid in te werken zou ervaring in een vergelijkbare functie een groot voordeel zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Een informele werkplek waar je binnen een klein, gezellig team werkt. Werktijden zijn onderling te bepalen. Salariëring volgens de CAO Recreatie.

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie per e-mail naar: sara@oranjezon.nl onder vermelding van ‘Vacature receptie’

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


Vacaturenummer 294812