Medewerker eigenarenservice LARGO

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als Medewerker Eigenarenservice kom je te werken binnen het dedicated LARGO-team, momenteel bestaande uit 7 personen. Je werkt nauw samen met enerzijds de Relations Manager en anderzijds de afdeling Eigenarenservice Roompot Group. Je bent aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere accommodaties op onze resorts.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het structureel contact onderhouden met eigenaren en resortmanagers. Daarnaast beheer je de administratie met betrekking tot de verhuur van de accommodaties: opstellen, verwerken, verlengen en beëindigen van (ver)huurovereenkomsten. Ook neem je deel aan verkoopweekenden voor potentiele kopers van een LARGO-accommodatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Eigenarenservice.

Functie-eisen

- Hbo werk- en denkniveau
- Je bent commercieel ingesteld
- Je beschikt over empathisch vermogen
- Tijdens klantgesprekken weet jij de juiste toon en balans te vinden tussen efficiënt en positief communiceren
- Je beschikt over de vaardigheden om overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift
- Je bent stressbestendig en initiatiefrijk

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een enthousiast team. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

Roompot spirit
LARGO is onderdeel van de Roompot groep. LARGO is een aanbieder van exclusieve accommodaties in binnen- & buitenland. Onze filosofie is dat hoe beter een vakantie aansluit op de persoonlijke voorkeuren en wensen van de gast, hoe meer deze ervan geniet. Naast een aantal stijlvolle resorts aan de Noordzeekust biedt LARGO een exclusieve selectie droomvilla’s op talrijke toplocaties in de wereld. Vanaf het samenstellen en boeken van de vakantie tot aan de ontvangst op onze resorts kan de gast rekenen op onze persoonlijke LARGO-service. Vragen over de vacature kunnen worden gestuurd naar HR@Largo.nl


Vacaturenummer 311430