Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Housekeeping Supervisor

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij bijdragen aan het succes van het Strandhotel? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team? Zorg jij er samen met het team voor dat de kamers en publieke ruimtes altijd schoon zijn?

Draag jij graag bij aan een leuke sfeer in het team en creëer jij goede vibes onder onze medewerkers? Dan is housekeeping supervisor in het Strandhotel misschien wel iets voor jou!

Je begint je dag met het coördineren van de werkzaamheden van onze housekeeping medewerkers. Administratieve taken waaronder het maken van dagelijkse planning en het beheer en plaatsen van bestellingen behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en geef je instructies in de dagelijkse operatie. Ook bij het inwerken van nieuwe medewerkers speel jij een belangrijke rol. Natuurlijk spring jij op de drukkere momenten direct zelf bij.

Als Housekeeping Supervisor ben jij verantwoordelijk voor de uitstraling van het Strandhotel en goede werksfeer in het housekeeping team. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat altijd klaar staat voor onze gasten.

 We zijn op zoek naar de volgende vaardigheden: 

  • Zelfstandig, maar ook goed samenwerken in teamverband
  • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Enthousiast en gastvriendelijk
  • Energiek
  • Oog voor detail
  • Kennis van Microsoft Office

We bieden je een baan met een leuke werksfeer in een volledig nieuw hotel. Werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar. 

Hou jij van afwisseling in je werk en word jij enthousiast van het begeleiden, sturen en motiveren van medewerkers? Wil jij werken bij het Strandhotel waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar initiatief enorm wordt gewaardeerd?
Solliciteer direct en stuur je motivatiebrief met cv naar [email protected]


Vacaturenummer 723471

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.371 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.