Brand Marketeer

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van Roompot Vakanties! Door jouw ervaring in verschillende marketingcampagnes til jij ons merk naar een hoger niveau. Samen met het Brand Team werk jij aan deze doelstelling. Je signaleert vragen uit de markt, de gast en de organisatie en kunt deze vertalen naar concrete acties die passen binnen de merkstrategie.

Als Brand Marketeer organiseer, structureer en monitor jij (inter)nationale campagnes. Hierbij waarborg jij de commerciële functie van deze campagnes. Door jouw inspirerende, creatieve briefings maak jij het hele team enthousiast! Jij werkt mee aan of ondersteunt brand campagnes en marketingplannen. Tevens bewaak, ontwikkel en optimaliseer jij de huisstijl en identiteit van Roompot Vakanties.

Jij bent creatief, strategisch, vernieuwend en komt met onderscheidende marketing ideeën. De Brand Marketeer weet hoe de digitale gebruiker zich beweegt en weet de juiste doelgroepen te bereiken en te beïnvloeden.

Functie-eisen

- Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
- Je hebt enkele jaren ervaring als Brand Marketeer.
- Je beschikt over de vaardigheden om overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een van de leukste branche die er is. Je komt te werken op een dynamische afdeling waar presteren en deadlines net zo vanzelfsprekend zijn als samenwerken en lachen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.

Roompot spirit
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.


Vacaturenummer 311425