Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Allround technisch-/buitendienst medewerker

Standplaats: Baarland

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Je vindt onze familiecamping op een rustige plek in het ‘Landschapspark Borsele’, direct aan de zeedijk net buiten Baarland. Onze gasten zijn voornamelijk gezinnen die hier komen genieten van een onbezorgde vakantie en dan gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping.

Als allround technisch-/buitendienst medewerker zorg je er op verschillende manieren voor dat dit kan en voor de gast alles in orde is! Zo is het bijvoorbeeld je taak om alles op en rond het terrein netjes te houden, ben je hier het aanspreekpunt voor de gast, los je problemen en storingen op en verricht je diverse (ondershouds)klussen o.a. ook voor onze collega’s van Strandbrasserie de Landing, Scheldo’s Kinderrestaurant en de Scheldesafari.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een collega die:
- gastvrij en klantvriendelijk is. Je begrijpt dat de gast bij ons voorop staat, wat jouw rol hierin is en bent bereid voor hem/haar een stapje meer te zetten om hen een fijne vakantie te bezorgen.
- bij voorkeur woont in de directe omgeving van Scheldeoord.
- beschikbaar is in de schoolvakanties, weekenden en avonduren. Je werkt volgens een vooraf opgemaakt rooster, maar een flexibele werkhouding is wel vereist.
- handig is en affiniteit met techniek heeft. Het is een allround functie, dus er wordt verwacht dat je storingen en problemen op diverse gebieden kunt verhelpen.
- graag buiten aan het werk is.
- goed zelfstandig kan werken en initiatieven toont, maar ook kan samenwerken met collega’s en past binnen het al bestaande kleine team van vaste medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een fulltime baan met gemiddeld 38 uur per week voor het gehele jaar in een aantrekkelijke beroepssector en prettige werkomgeving.
De beloning is volgens de CAO Verblijfsrecreatie.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met cv vòòr 5 december a.s. naar info@scheldeoord.nl t.a.v. de heer R.G. Northolt.
De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden in januari.

Vragen over de vacature kun je stellen per mail of telefonisch 0113-639900. Kijk voor meer info over de camping op www.scheldeoord.ardoer.com of op Facebook.com/comfortcampingscheldeoord


Vacaturenummer 319313