Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkvoorbereider/ Kwaliteitscontroleur

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Jij hebt bouwkundige kennis en als Werkvoorbereider/ Kwaliteitscontroleur zorg je voor het overzicht voor een juiste productie- en transportplanning. Je faciliteert de voortgang van de productie door alle benodigde zaken voor en tijdens de productie te organiseren. Dagelijks ben je bezig met de controle van de verschillende productfasen en leg je de gegevens vast in een kwaliteitssysteem. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je dan precies doen?
• Opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem KOMO/KIWA;
• Controle en vastlegging op het gebied van kwaliteit binnen het productieproces;
• Controle en  vastlegging van productieartikelen;
• Verzorgen van de bestellingen en voorraadbeheer;
• Inkoopbonnen opstellen;
• Vrachtdocumenten controleren en opstellen;
• Bezoeken van bouwplaatsen;
• Het controleren van inkomende facturen.

Kwaliteitscontrole van (deel)producten is een belangrijk onderdeel van deze functie. Door jouw bouwkundige kennis ben je zelf in staat om eventuele gebreken van het eindproduct te laten herstellen of repareren.

Met wie werk je samen?
Je werkt nauw samen met de productieleider. Daarnaast heb je dagelijks contact met productiepersoneel, klanten en toeleveranciers.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/Kwaliteitscontroleur die onderdeel wil uitmaken van een team dat energie steekt in de doorontwikkeling van het bedrijf. Hierbij beschik je over bouwkundige kennis en ervaring. Bij voorkeur heb je deze bouwkundige kennis en ervaring opgedaan binnen een productieomgeving. Daarnaast ben je accuraat, werk je nauwkeurig, heb je oog voor detail en ben je oplossingsgericht. De goede communicatieve vaardigheden waarover je beschikt maken dat je met alle betrokkenen inhoudelijke gesprekken kunt voeren. Je beschikt over uitstekende planningsvaardigheden zodat het proces optimaal verloopt.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega’s.

Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, [email protected] Liever nog wat informatie bel 0115-649521 of 06-13091692

Sollicitatieprocedure:
Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.


Vacaturenummer 734775

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.382 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.