Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tekenaar/ designer WTB

Standplaats: Vlissingen

 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: MBO

In verband met uitbreiding van onze afdeling werktuigbouwkunde / piping zijn wij op zoek naar een tekenaar / designer.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een tekenaar / designer met een werktuigbouwkundige achtergrond. De werkzaamheden die wij verrichten zijn voornamelijk voor industriële opdrachtgevers, dit zijn zowel plant owners als tussenleveranciers.

De werkzaamheden in deze functie vinden plaats in verschillende projectstadia. Je ondersteunt de interne projectteams bij het mechanisch tekenwerk, waar ook uitstapjes naar bouwkundig tekenwerk kunnen horen. Daarnaast hebben we meerdere klanten die ons inschakelen om hun huidige tekeningen as-built te maken. Denk hierbij aan het aanpassen van P&ID’s en lay-outs.  Een andere mogelijkheid is het opzetten van werkplaatstekeningen, bijvoorbeeld uit 3D modellen of ISO’s. Verder kan vanuit onze afdeling ‘3D Scannen’ de vraag komen om vanuit een puntenwolk het
3D model op te zetten, dit doen wij in AutoCAD Plant 3D of Inventor.

 

Taken en verantwoordelijkheden Als tekenaar / designer ben je verantwoordelijk voor een correcte uitwerking van werktuigbouwkundige en piping installaties in de breedste zin:

 • ontwerpen, uitwerken en onderhouden van tekeningen, zoals isometrics, P&ID’s en overige geïntegreerde mechanische apparatuur (compressoren, warmtewisselaars, drukvaten, etc.);
 • wijzigingen aan de productie-installatie bijhouden en up-to-date houden van bestaande tekeningen en technische dossiers.

 

Wat vragen wij van jou? Samen met ons team lever jij passende, gestructureerde, kwalitatief en technisch hoogstaande oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dit doe je op ons eigen kantoor te Vlissingen en/of Oud-Gastel en/of op projectlocatie van onze opdrachtgevers. In eerste instantie is dit een functie ter ondersteuning van de interne projectorganisatie te Vlissingen. Detachering op projectlocaties kan in de toekomst tot de mogelijkheden behoren.

Hiervoor zoeken wij iemand met een afgeronde relevante hbo opleiding en minimaal 2 jaar vakgerichte werkervaring. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • minimaal 2 jaar vakgerichte werkervaring met AutoCAD en Inventor;
 • meerdere jaren ervaring in AutoCAD Plant 3D is een pré;
 • integer, kwaliteitsgericht en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • klantgerichte en representatieve houding;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • in het bezit van rijbewijs B en een geldig VCA certificaat.


Wat bieden wij?
Kojo Engineering biedt je een solide, no-nonsens bedrijf, gemotiveerde collega’s, bedrijfsvervoer en een prima werk-privéverhouding.

Wil jij jouw kennis en ervaring bij ons inzetten, dan bieden wij je naast voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, een vast contract, uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

Geïnteresseerd? Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie of over Kojo Engineering, neem dan contact op met ons. Telefoonnummer: 0118 – 411042, vacature@kojo.nl of kijk op onze website www.kojo.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vacaturenummer 466810

Kojo Engineering

t.a.v. Daisy Goulooze
Mercuriusweg 8
4382 NC VLISSINGEN