Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tekenaar

Standplaats: Kloosterzande

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

In deze functie teken en engineer je staalconstructies, alsmede dak- en gevelsystemen inclusief ontwerptekeningen, detaillering, bevestigingspatronen, montage- en werkplaatstekeningen. Je vertaalt de wensen van de klant naar een technisch ontwerp. De tekenaar maakt materiaal overzichten en bestellijsten.

Een tekenaar met een flexibele instelling, die naast het maken van tekeningen oog heeft voor kwaliteit en uitvoerbaarheid. Communicatief vaardig is en ervaring met staalbouw in de industrie of utiliteitsbouw.

Opleiding HBO Bouwkunde, Civiele techniek of Werktuigbouwkunde. Kennis van de nieuwe voorschriften en/of normen van Eurocode. Kennis van de markt en materialen, Tekla en Autocad. Kennis van ConstruSteel is een pré evenals enkele jaren aantoonbare ervaring. 


Vacaturenummer 602433

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.528 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.