Tekenaar

Standplaats: Schoondijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en aanpassen van technische tekeningen, zoals 2D detailtekeningen en hydraulische schema's. Je voert eenvoudige sterkteberekeningen uit en verzorgt het plotten en afdrukken van tekeningspakketten voor de productieafdeling. Daarnaast geef je assistentie bij de uitwerking en aanpassing van gebruikershandleidingen van installaties. Ook voer je onderhoud uit aan de symbool- en 3D bibliotheken.

Functie-eisen

Jouw profiel?
Om de functie van Tekenaar goed te kunnen vervullen, heb je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je in staat om grensoverschrijdend te denken om snel tot de beste oplossingen te komen.

Daarnaast heb je:
- Een technische mbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig door ervaring;
- Ervaring met Solid Edge of een gelijkwaardig 3D tekenprogramma.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief in ontwerp, nieuwbouw en installatie van hydraulische aandrijvingen. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een 5-tal divisies verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en Belgiƫ. Onze opdrachtgever is in staat uitstekende oplossingen te realiseren voor complexe besturingstechnische, hydraulische en mechanische vraagstukken. Naast verkoop, revisie of verhuur van complete installaties, worden componenten geleverd. Onze ruim 160 medewerkers zijn zowel in eigen werkplaatsen als on site werkzaam.


Vacaturenummer 314805