Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Technisch Administratief Medewerker

Standplaats: Borssele

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Een veelzijdig baan als Technisch Administratief Medewerker waarin jij administratieve werkzaamheden verricht ter ondersteuning van de hoofdafdeling Monitoring en Productie van de kerncentrale. Ben jij de Technisch Administratief Medewerker die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk

Als Technisch Administratief Medewerker ga je aan de slag met alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Je bent een administratieve duizendpoot die goed prioriteiten weet te stellen, ook als je te maken hebt met meerdere klanten. Je beheert het archief, verzorgt het aanmelden van derden en notuleert bij vergaderingen. Je verzorgt periodieke rapportages en assisteert de afdeling met diverse andere administratieve werkzaamheden. Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig sta jij je mannetje (v/m). Vanzelfsprekend ben je een gevorderde in het gebruik van de Microsoft Office pakketten Excel en Word.

Functie-eisen

- Een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3) in een secretarieel/ administratieve richting.
- Aantoonbare werkervaring met Word en Excel, in combinatie met een certificaat of cursus.
- Goede kennis van de Duitse en Engelse taal.
- Zorgvuldigheid en goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie over deze functie bel je met Hans Meijer, manager Monitoring (0113-356899). Jouw uitgebreide reactie met motivatie en CV stuur je naar vacatures@epz.nl


Vacaturenummer 363752