Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Systeembouwmonteur

Standplaats: Schoondijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijf stellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

Functie-eisen

Bij onze opdrachtgever zijn ze altijd op zoek naar technisch talent. Al hun medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit hun kracht in. Heb jij dit ook? Dan zoeken ze jou! Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en denk je in oplossingen. Je houdt van aanpakken, bent zelfstandig en flexibel en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in de techniek bij een groeiend innovatief en internationaal gericht bedrijf. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen bij onze opdrachtgever.

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter.


Vacaturenummer 318325