Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Storingstechnieker

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Afhankelijk van het rooster werk je in de vroege of late shift. Zo nodig bespreek je met je bedrijfsleider welk extra onderhoud er die dag noodzakelijk is. Daarna begin je aan jouw dagelijkse controlerondes. Als storingstechnieker sta jij in voor het onderhoud van de installaties. Je controleert, analyseert en herstelt zodat de installaties optimaal kunnen werken.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?
Je voert preventieve controles uit. Defecten verhelp je onmiddellijk en problemen noteer je waarna je op zoek gaat naar een oplossing. Je zorgt ervoor dat de werkplaats en het magazijn altijd op orde zijn. Kom je een gevaarlijke situatie tegen? Dan formuleer jij verbetervoorstellen. Vanzelfsprekend volg je de nodige veiligheidsinstructies op de voet. Als storingstechnieker kan je je zowel mechanisch (70%) als elektrisch (30%) vlot behelpen.

Functie-eisen

Hoe maak je het verschil?
- Je beschikt over een stevige technische bagage binnen een industriële omgeving.
- Het is mooi meegenomen moest je elektrode- of halfautomaat kunnen lassen, met een hoogtewerker en vorkheftruck kunnen rijden, en een BA4 of BA5 attest hebben.
- Hoogtes en werken in ploegen schrikken jou niet af.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
- Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.
- De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
- Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?
De opdrachtgever gevestigd in Willebroek verwerkt 20% van alle Plastic, Metaal en Drankkartonafval dat in België wordt geproduceerd. Het milieupark geldt als hét kenniscentrum voor de voorbehandeling en verwerking van kunststoffen, papier en karton en is een belangrijke schakel in de kringloopeconomie. Als storingstechnieker kom je terecht in een team van storingstechniekers die goed samenwerken. Iedereen in het team neemt veel eigen verantwoordelijkheid. Bij vragen kan je terecht bij de leidinggevende. Je kan rekenen op een goede informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze functie, of solliciteren? Dan kun je contact opnemen met Hein van der Meij, hein@hb17.nl, of +31 6 86864316.


Vacaturenummer 424007