Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sr. Technoloog

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: WO

Functieomschrijving

Als Senior Technoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van technologische ontwerpen voor de opdrachtgever. Hierbij gebruik je niet alleen bestaande technologieën, maar ontwikkel je ook nieuwe innovatieve technologieën. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering van onderzoeksprojecten in samenwerking met universiteiten en onze partners. Je hebt een goed analytisch vermogen en houdt de innovatieve ontwikkelingen binnen het projectteam nauwlettend in de gaten. Door jouw ruime ervaring als technoloog weet je het team van technologen goed aan te sturen in het opstarten en opvolgen van de installaties. Je hebt een adviserende rol richting de opdrachtgever en weet deze adviezen te vertalen naar een oplossing op maat.

Je hebt een goed analytisch vermogen en houdt de innovatieve ontwikkelingen binnen het projectteam nauwlettend in de gaten. Door jouw ruime ervaring als technoloog weet je het team van technologen goed aan te sturen in het opstarten en opvolgen van de installaties. Je hebt een adviserende rol richting de opdrachtgever en weet deze adviezen te vertalen naar een oplossing op maat.

Functie-eisen

•Je beschikt over een afgeronde masteropleiding in de richting milieutechnologie of afvalwaterbehandeling
•Je hebt minimaal vijf jaar praktijkervaring met anaerobe/aerobe waterzuivering en/of biogasproductie
•Je hebt een goed analytisch vermogen en hebt ervaring met projectmatig werken
•Je bent sociaal betrokken, zelfstandig en hebt doorzettingsvermogen
•Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
•Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland of de omgeving Gent & Antwerpen.

Arbeidsvoorwaarden

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van water, duurzame energie en milieu.
Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.


Vacaturenummer 316302