Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sr. Engineer Civiel

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De afdeling Civiel & Structural ontwerpt de bouwkundige elementen voor de industrie, reguliere,- & waterbouw en infra, hiervan is het constructieve ontwerp een belangrijk onderdeel. Dit geldt voor zowel kleine deelprojecten als voor grote multidisciplinaire totaalprojecten.
Als Sr Constructeur maak je (complexe) constructieve ontwerpen en berekeningen van zowel bestaande als nieuwe constructies. Daarnaast controleer je de ontwerpen en berekeningen van de afdeling en heb je een actieve rol in het behouden en verbeteren van de kwaliteit. Je stuurt de modelleur(s) aan en adviseert zowel intern als extern. Het aandragen van innovaties ten behoeve van efficiëntie bij uitwerkingen van de calculaties is onderdeel van de werkzaamheden. Tevens ben je Jouw knowhow van praktische uitvoeringen en constructieve inzicht is de belangrijke schakel in de totstandkoming van een juist ontwerp.

Werkzaamheden:
In een (multidisciplinair) projectteam zal je conform ontwerpnormen en richtlijnen werken aan het constructieve ontwerp van gebouwen en terreinen. Dit betreft voornamelijk beton- en staalconstructies in een industriële omgeving. Binnen het projectteam treed je op als adviserend en ontwerpend constructeur. Bij monodisciplinaire opdrachten acteer je tevens als direct aanpreekpunt van de klant, volg je de projectstatus op en infomeer/ rapporteer je de leidinggevende hiervan. Samen met de modelleur(s) en projectleider werk je in verschillende mogelijke fases van het ontwerp aan de uitgangspunten tot en met de uitwerking van het ontwerp. Je controleert constructie tekeningen en stelt berekeningen op van onder andere wapening, beton(vorm), staal en dergelijke. Het opstellen en controleren van berekeningsrapporten en adviesrapportages is iets wat je goed af gaat. Je werkt samen met de modelleur(s), constructeurs en projectleiders en komt zo tot een compleet gedetailleerd plan. De kwaliteit van de engineering is belangrijk, meedenken wordt altijd gewaardeerd evenals het aandragen van innovaties en optimalisaties.

Functie-eisen

  • Een afgeronde studie Bouwkunde of Civiele techniek op HBO/WO-niveau
  • Relevante en aantoonbare ervaring als constructeur (>5 dienstjaren).
  • Relevante werkervaring bij voorkeur in een industriële omgeving en je bent op de hoogte van nationale en internationale codes, normen en standaards (Eurocodes).
  • Je bent tevens bekend met zowel basissoftware (Windows/MS Office) als vakinhoudelijke software zoals bijvoorbeeld SCIA, Matrix, Technosoft , IDEA StatiCA voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Goede flexibele arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.


Vacaturenummer 963009

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.845 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.