Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sr. Design Engineer Piping

Standplaats: Vlissingen

 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De afdeling Piping ontwerpt industriële leidingsystemen, voor zowel kleine(re) deelprojecten als voor grote(re) totaalprojecten. Jij gaat als Senior Engineer deze projecten voorbereiden, plannen en engineeren, conform het opgestelde programma van eisen, de geldende wet- en regelgeving, de vaktechnische richtlijnen én de wensen van de opdrachtgever. Daarbij zorg je voor de aansturing/begeleiding van een aantal (sr)constructeurs tijdens de engineering van deze projecten. Jouw functie speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van het ontwerp en draagt bij aan een kwalitatief eindresultaat.

Werkzaamheden

 • Je werkt grotendeels zelfstandig aan het ontwerp van grote tot zeer complexe installaties, waarbij veel informatie uitwisseling is tussen collega’s en opdrachtgevers.
 • De controle op tekeningen en berekeningen kun je zelf doen, waarbij initatief genomen wordt tot troubleshooting en advisering in geval van complexe vraagstukken.
 • Je schroomt in het algemeen niet om eigen inzichten tot verbetering te geven, in functie van kwaliteit qua ontwerp en realisatie.
 • Bepaalde werkzaamheden zul je bij een opdrachtgever op site uit moeten voeren.


Je beschikt over een eigen moderne en ergonomische werkplek met de benodigde soft- en hardware. Uiteraard zit je temidden van jouw directe collega’s, om een optimale interactie met hen te kunnen hebben. Jouw team is een goede mix van jonge en ervaren medewerkers die jou graag begeleiden in jouw werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Naast jouw opleiding of ervaring op HBO niveau, ben je leergierig en sta je open voor persoonlijke ontwikkeling. Samenwerking is belangrijk, omdat je als team aan een kwalitatief eindresultaat werkt.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Engineer in een industriële omgeving en bent bekend met nationale en internationale codes, normen en standaards.
 • Je bent bekend met zowel basissoftware (Windows/MS Office) als vakinhoudelijke software (oa.bekend met laserscans(software), AutoCAD, Plant3D, Navisworks, etc) voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden.
 • Je kunt vloeiend in de Nederlandse en Engelstalige taal communiceren (spreken en schrijven).
 • Voor bezoeken aan projectlocaties, dien je over een VCA VOL certificaat te beschikken (indien je hierover nog niet beschikt, dan kan je dit via ons behalen).

Arbeidsvoorwaarden

Een competitief arbeidsvoorwaarden pakket waarbij flexibel kan worden omgegaan met extra vakantiedagen en is er de mogelijkheid voor een leasewagen.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze eigen website.


Vacaturenummer 613273

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.523 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.