Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Specialist Koudetechniek

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie.
Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Omschrijving

• Het volledig zelfstandig onderhouden/repareren en inbedrijfstellen van voornamelijk complexe industriële koude technische installaties, waaronder het verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden conform relevante normen en richtlijnen alsmede specifieke eisen van de klant. Kenmerken van een complexe installatie zijn: ‘custom-made’, PLC-gestuurde installaties, uitgevoerd als pompsysteem en veelal een koelmiddelinhoud van meer dan 1000 kg.

• Realisatie van het testen, controleren en opleveren en bewerkstelligen dat de staat van onderhoud van installaties overeenkomt met de gemaakte (schriftelijke) afspraken door binnen de gestelde tijd onderhouds-, modificatie-, inspectie- en revisiewerkzaamheden te verrichten conform (veiligheids)voorschriften en KAM-procedures.
Verantwoordelijk voor het opstellen van onderhoudsrapportages waarin huidige gebreken worden gesignaleerd, alsmede dreigende effecten.

• Het inbedrijfstellen van complexe industriële koude technische installaties, binnen de gestelde tijd en conform (veiligheids)voorschriften. Het technisch en operationeel voorbereiden, begeleiden en opleveren van onderhouds- en renovatieprojecten. Het geven van technische instructies aan klanten en het begeleiden van servicetechnici in opleiding.

• Het op peil houden van kennis omtrent ontwikkelingen op het vakgebied en analyseren, adviseren en rapporteren van inspecties en het implementeren van nieuwe (vakspecialistische) technieken op onderhoudsgebied. Het signaleren van commerciële mogelijkheden bij klanten.

• Het assisteren en ondersteunen bij de implementatie van onderhoudsplannen en onderhoudsconcepten.

Functie-eisen

Profiel

• Basisopleiding: MBO-/HBO-niveau.
• Vakgerichte opleiding(en): technische vakopleiding tenminste op
WEB-niveau 4, STEK-monteur, Servicemonteur KT.

• Aanvullende opleiding(en):
- VCA VOL en NEN 3140.
- Elektra ET1, Elektrisch schakelen of vergelijkbaar.
- PLC-techniek en besturingstechniek.
- Storingstechnicus Elektro of vergelijkbaar.

• Commerciële- en communicatieve vaardigheden.
• Werkervaring: >5 jaar binnen het vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.
Solliciteer hier!


Vacaturenummer 931437

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.855 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.