Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Software engineer (PLC / SCADA)

Standplaats: s-Heerenhoek

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 38
 • Opleidingsniveau: MBO

Heb jij zin om voor grote klanten te werken? Wat denk je bijvoorbeeld van ene opdrachtgever als Lamb Weston/Meijer?

Functieomschrijving

Als Software Engineer ben je een specialist die graag zelfstandig werkt. Mooie klanten van Paree (zoals Lamb Weston/Meijer) komen met bepaalde problemen/vragen in het productieproces, waarbij zij jouw hulp hard nodig hebben. Aan jou de eer om binnen een bepaalde tijd door de juiste programmeerwerkzaamheden tot een oplossing te komen.
Hou jij van een uitdaging en presteer jij beter bij een beetje druk op de werkvloer?  Dan is deze vacature geknipt voor jou!
Als specialist ben jij als software engineer de aangewezen persoon om nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied te volgen en te implementeren; je werk moet je passie zijn en je moet altijd bereid zijn om te leren.

De afdeling Software Engineering is onderdeel van de afdeling Industriële automatisering en bestaat momenteel uit 14 engineers.


Jouw team: Industriële Automatisering

Een nieuwe productielijn ontwikkelen en realiseren óf een productieproces automatiseren. De specialisten van dit team gaan samen voor een perfect functionerend productieproces en optimale productiviteit. 

Werken voor bekende grote bedrijven in de chemisch-, proces- en foodindustrie en de waterschappen. Samen een perfect functionerend productieproces realiseren voor mooie opdrachtgevers.
Blijft een leuk idee om ervoor gezorgd te hebben dat een bepaald product nu in de diepvries of in het schap van de supermarkt ligt.
Van hardware engineer, software engineer tot monteur. Iedereen binnen dit team is betrokken, een harde werker en kent elkaar goed.

Wat ga je doen?

 • Het programmeren en in bedrijf stellen van diverse technische software installaties, zoals door PLC’s bestuurde processen, domoticasystemen en/of toegangscontrolesystemen;
 • Het onderhouden van noodzakelijke contacten met relaties m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden;
 • Het adviseren van de projectleider over technische mogelijkheden c.q. oplossingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO+/HBO denkniveau;
 • Kennis en affiniteit van diverse software ontwikkelmethodes voor zowel PC- als PLC-omgevingen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Inventieve, innovatieve en leergierige eigenschappen;
 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat werken bij een mooi Zeeuws familiebedrijf met leuke collega’s;
 • Je krijgt een leuke afwisselende baan in de elektrotechniek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Je ontvangt een prima salaris met voldoende vakantiedagen/ADV dagen;
 • Je krijgt de mogelijkheid om zelf te kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd;
 • Je krijgt de mogelijkheid om je binnen het bedrijf te ontwikkelen (opleiding en doorgroeimogelijkheden);
 • Er is een goede pensioenregeling.

Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van de medewerkers vervult Paree B.V. een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen op dit gebied hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland. Bovendien zijn wij uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar voor onze innovatieve oplossingen en de voortdurende investeringen in onze medewerkers.

Onze missie is de leidraad voor alles wat wij doen en krijgt richting door middel van onze visie. Missie, visie en kernwaarden Paree

Wat denk je ervan? Spreekt deze baan je aan en zie je jezelf al helemaal werken bij Paree? Neem dan nu contact met ons op!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)


Vacaturenummer 859444

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.237 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.